Cetățean român, găsit spânzurat în pădure, la Sîngerei. Noaptea trecută și-a bătut fără milă fosta iubită, sub ochii mamei ei

Cadavrul unui bărbat a fost găsit spânzurat cu o funie de un copac. Descoperirea macabră a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:00 în extravilanul orașului Sîngerei. Bărbatul era suspectat că noaptea trecută a dat buzna în casa fostei sale iubite pe care a bătut-o cu bestialitate și a înjunghiat-o, de față cu mama ei, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 8 iunie 2024, 09:59   1946
Girofar

Potrivit surselor, este vorba despre un bărbat în vârstă de 59 de ani. Noptea trecută, în jurul orei 03:00, individul ar fi dat buzna în casa fostei sale iubite, o femeie de 44 de ani.

Acesta ar fi incendiat ușa de la intrare în locuință cu ajutorul unei butelii de gaz, după care a intrat în casă și a luat-o la pumni pe femeie, i-a aplicat mai multe lovituri cu cuțitul, de față cu mama ei care locuia în aceeași casă, după care a dat bir cu fugiții într-o direcție necunoscută.

Fiica victimei, care locuiește într-o casă din aceeași curte, a auzit strigătele disperate de ajutor ale mamei sale și a solciitat intervenția poliției, dar și a unei ambulanțe.

Conform surselor PulsMedia.MD din cadrul Spitalului raional Sîngerei, victima a fost preluată de o ambulanță și a fost transportată în stare gravă la instituția medicală. Aceasta a fost internată în în secția de reanimare, în stare gravă, dar stabilă, fiind diagnosticată un politraumatism sever, traumă cranio-cerebrală închisă, comoție cerebrală, leziuni în regiunea gâtului, plagă tăiată în regiunea obrazului stâng, fractură închisă în regiunea antebrațului stâng, dar și șoc traumatic de gradul 2.

Ulterior, oamenii legii au stabilit că suspectul este fostul iubit al femeii de 44 de ani, cetățean al României. Din nefericire, în această dimineață, în jurul orei 07:00, cadavrul suspectului a fist găsit spânzurat într-o pădure din extravilanul orașului Sîngerei în proximitatea locuinței fostei sale iubite.

Medicul-legist venit la fața locului, preliminar nu a depistat semne de moarte violentă, fapt care îi face pe oamenii legii să constate că este vorba despre un caz de suicid. Totodată, asupra sa a fost depistat și cuțitul cu care individul a atacat-o pe femeie.

Oamenii legii au pornit o cauză penală în acest sens pentru a stabili toate cirucmstanțele în care s-a produs cazul.

(VIDEO) Circa 19 milioane de lei necontabilizați, ridicați în cadrul perchezițiilor efectuate într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigație a IGP, de comun cu procurorii PCCOCS, ofițerii de investigații a Direcției Generale Antifraudă a SFS, anunță destructurarea unei scheme de evaziune fiscală în proporții deosebit de mari pentru perioada anului fiscal 2022, de către o rețea de restaurante ce își desfășoară activitatea pe întreg teritoriul Republicii Moldova.