(VIDEO) Feribotul cu combustibil, bombardat de ucraineni în portul Kavkaz, s-a scufundat

Feribotul care a fost ținta unei rachete ucrainene s-a scufundat, anunță canalele de Telegram.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 22 august 2024, 18:56   668
Kavkaz

Nava era ancurată în portul Kavkaz, regiunea Krasnodar, și avea la bord aproximativ 30 de cisterne cu combustibil. După ce a fost lovit de o rachetă Neptun, cisternele cu combustibil de pe feribot au început să explodeze una după alta.

Deși inițial canalele de Telegram ucrainene scriau că este vorba despre feribotul „Aquatrader”, ulterior s-a stabilit că este vorba despre „Conro Trader”.

Acesta este unul dintre cele șase feriboturi de la trecerea Kerci și singurul dintre ele care transporta trenuri. La sfârșitul lunii iulie, Forțele Armate ale Ucrainei au atacat deja unul dintre feriboturile din portul „Kavkaz”.

(VIDEO) Feribotul cu combustibil, bombardat de ucraineni în portul Kavcaz, s-a scufundat

(VIDEO) Feribotul cu combustibil, bombardat de ucraineni în portul Kavcaz, s-a scufundat

Un francez baricadat într-o casă în Srpska, pe „ruta din Balcani” a migraţiei, ucis într-un schimb de focuri cu poliţia bosniacă după ce a strigat „Allah Akbar!”

Un francez în vârstă de 22 de ani, baricadat într-o casă, într-un sat din Bosnia, care a tras asupra unor locuitori şi poliţiei şi a strigat ”Allah Akbar!” (”Allah e mare!”), a fost ucis în august de forţe de poliţie bosniace, anunţă joi autorităţile locale, relatează AFP.

Nava ucraineană cu cereale lovită de o rachetă rusească în Marea Neagră

Nava ucraineană lovită de o rachetă rusească în Marea Neagră a transmis Gărzii de Coastă că la bord a avut loc o explozie şi a cerut schimbarea rutei de navigaţie către Constanţa pentru a evalua efectele. În momentul respectiv nava era în afara apelor teritoriale ale ţării noastre, la 55 de kilometri de localitatea Sf. Gheorghe. Comandantul navei nu a solicitat asistenţă României, iar autorităţile nu a fost necesar să intervină ppentru salvarea de vieţi.