Nou șef la Serviciul Vamal. A fost prezentat colectivului

Conducerea Serviciului Vamal l-a prezentat astăzi efectivului pe directorul adjunct al Serviciului Vamal, șef al Departamentului antifraudă și conformare, Radu Radu.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 12 septembrie 2024, 16:48   1180
SV

Directorul Serviciului Vamal, Alexandru Iacub, i-a dorit mult succes în activitate lui Radu, și a exprimat convingerea că acesta va asigura gestionarea proceselor instituționale în mod transparent și un management eficient al domeniului de competență, având capacitățile profesionale necesare și o vastă experiență în cadrul autorităților publice.

La rândul său, Radu Radu a mulțumit pentru încrederea acordată, exprimând convingerea că împreună, cu efortul conjugat al întreagii echipe vor fi atinse obiectivele instituționale setate pe filiera de antifraudă, integritate instituțională și aplicarea legii.

ANRE a aprobat micșorarea prețului pentru energia electrică furnizată de S.A. ”Energocom”, dar facturile consumatorilor finali rămân neschimbate

Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat prețul reglementat pentru energia electrică furnizată de către S.A. ”Energocom”, furnizorul central de energie electrică, în cuantum de 1,80 lei/kWh (fără TVA). Acest preț este cu aproximativ 21% mai mic față de prețul în vigoare, scrie Bizlaw.MD.

Peste 1300 de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în Republica Moldova săptămâna trecută. Autoritățile recomandă vaccinarea

Chişinău, 17 sep. /MOLDPRES/. În perioada 9-15 septembrie, în Republica Moldova au fost înregistrate 1310 cazuri de COVID-19 (dintre care 271 în regiunea transnistreană), fiind cu 15% mai puțin față de săptămâna precedentă. Autoritățile de resort recomandă vaccinarea împotriva COVID-19 și a gripei, comunică MOLDPRES.