Veronica Mihailov-Moraru a prezentat echipei Ministerului Justiției pe noua secretară generală, Viorica Grecu, dar și pe Dumitru Darea

Ministra Veronica Mihailov-Moraru a prezentat echipei Ministerului Justiției pe noua secretară generală, Viorica Grecu, dar și pe Dumitru Darea, numit în funcția de director adjunct al Agenției de Administrare a Instanțelor Judecătorești.

publicat de Anatol Chirilov
joi, 22 august 2024, 11:43   480
MJ

Viorica Grecu este câștigătoarea concursului organizat de Cancelaria de Stat. 

,,Profesionalismul și experiența managerială de care a dat dovadă în peste 20 de ani de activitate în domeniul juridic vor contribui la atingerea obiectivelor instituționale ale ministerului.” susține Ministerul Justiției.

,,Dumitru Darea, cu experiență profesională de peste zece ani în cadrul Centrului de Armonizare a Legislației, Oficiului Avocatului Poporului, va aduce un plus de valoare în dezvoltarea Agenției de Administrare a Instanțelor Judecătorești.” se mai menționează în comunicat.

Primarul de Hînceşti, cercetat pentru acapararea frauduloasă a terenurilor publice. Etapa la care se află dosarul

Primarul de Hînceşti, Alexandru Botnari, este cercetat în cadrul unui dosar privind acapararea ilegală a terenurilor publice. Dosarul a fost pornit în noiembrie 2022, conform Procuraturii pentru Combaterea Crimei Organizate şi Cauze Speciale. Actualmente, acuzatorii așteaptă rezultatele expertizei judiciare, pentru a stabili valoarea loturilor vizate şi a estima prejudiciul cauzat.