MAI va găzdui astăzi o nouă reuniune a HUB-ului de Securitate al UE

Chișinăul va găzdui astăzi, 18 septembrie, cea de-a 11-a ședință operațională a HUB-ului de Securitate al UE, la care vor participa în jur de 100 reprezentanți din instituțiile europene, experți, jurnaliști de investigație și reprezentanți ai societății civile din statele Uniunii Europene, Republica Moldova și din regiune.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 18 septembrie 2024, 07:47   119
MAI

Totodată, la eveniment vor participa Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, și Șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Jānis Mažeiks, dar și Cosmin Dinescu, Șeful Misiunii de Parteneriat a Uniunii Europene în Republica Moldova, scrie Realitatea.MD.

Subiectul ședinței va fi contracararea acțiunilor de manipulare a informațiilor și ingerințelor străine. HUB-ul de Securitate al UE este organizat de Ministerul Afacerilor Interne (MAI) în parteneriat cu Comisia Europeană, Delegația UE în Republica Moldova și Misiunea de Parteneriat a UE în Republica Moldova (EUPM Moldova).

(VIDEO) Moldovenii – cu sufletul la gură pentru fetița care a scăpat din mâinile mamei care l-a ucis pe fratele mai mic

Mama care și-a ucis fiul de 5 ani ar fi încercat să-și omoare și fiica mai mare, de 11 ani. Dezvăluirile au fost făcute de o rudă a familiei pe rețelele sociale. Este vorba de Andreea cunoscută pe TikTok, unde este urmărită de o comunitate de peste 50 de mii de utilizatori ai platformei și care se prezintă în calitate de consultant pe Internet, telecomunicații, energie și finanțe.