horosCOP - april 02: Leii descoperă soluții esențiale și sărbătoresc alături de echipa lor

Conjuncția planetară de astăzi ar putea să aducă la lumină adevăruri ascunse pentru fiecare semn zodiacal. Arhetipurile astrologice se vor manifesta în moduri surprinzătoare, provocând reacții intense. Ce secrete vor dezvălui horoscoapele de astăzi și cum vă vor influența deciziile?

publicat de Alina Istrati
marți, 2 aprilie 2024, 08:45   22
Horos Cop

Berbec (21 martie-20 aprilie)
Nativii Berbec se vor confrunta astăzi cu o încăpățânare comparabilă cu cea a unui suspect care refuză să colaboreze. Dovezile logice nu par să-i clintească, iar asta ar putea să le submineze cazul. E momentul să-și lase garda jos și să coopereze, altfel riscă să rămână într-un interogatoriu fără sfârșit. Dacă reușesc să fie mai flexibili, vor descoperi că pot rezolva enigmele mult mai rapid și vor evada din această capcană emoțională.

Taur (21 aprilie-21 mai)
Taurii vor fi astăzi în centrul atenției, ca niște detectivi care primesc laude pentru rezolvarea unor cazuri complexe. Principiile lor ferme pot servi drept exemplu chiar și pentru rivalii lor. Totuși, este esențial să-și reanalizeze strategiile înainte de a le pune în aplicare, pentru a evita capcanele care ar putea să apară pe parcurs.

Gemeni (22 mai-21 iunie)
Gemenii trebuie să caute astăzi "amprente digitale" ale trădării, deoarece o nouă energie îi va ajuta să echilibreze cu ușurință aspectele familiale și profesionale. Orice ezitare se va disipa, iar acțiunile lor vor fi marcate de o încredere demnă de un detectiv legendar. Este momentul să rezolve orice sentimente ambivalente și să demaște adevărul din spatele măștilor.

Rac (22 iunie-22 iulie)
Racii vor avea astăzi o zi propice pentru a investiga "ce se gătește" în bucătărie, dar să nu neglijeze să păstreze locul de desfășurare al investigațiilor curat și sănătos. Un conflict cu un complice se va rezolva, iar posibilele recompense financiare care apar neașteptat ar putea fi rezultatul unei investigații bine conduse.

Leu (23 iulie-22 august)
Leii se vor confrunta cu surprize astăzi, dar toate vor fi plăcute, ca și cum ar dezlega un caz complicat care se încheie cu succes. Eforturile lor, care păreau în zadar, se vor dovedi a fi fost esențiale în rezolvarea misterelor. Este timpul să sărbătorească alături de echipa lor, care ar putea să vină și ea cu vești bune.

Fecioară (23 august-22 septembrie)
Fecioarele vor putea anticipa astăzi evenimentele cu o precizie demnă de un profiler experimentat. Comunicarea lor eficientă va fi cheia pentru a obține ceea ce își doresc. Totuși, ar trebui să evite confruntările cu indivizi agresivi care sunt mereu în căutare de greșeli, ca să nu se lase antrenate într-un joc periculos.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)
Balanțele vor experimenta astăzi fluctuații de dispoziție, dar norocul le va surâde, asemenea unui detectiv care găsește indiciul decisiv într-un caz. Totuși, trebuie să fie precaute să nu se bazeze prea mult pe acest noroc, pentru a nu ajunge în situația de a fi nepregătite când se va cere mai multă muncă de teren. Câștigurile materiale sunt posibile, dar ar trebui să evite cheltuielile extravagante, care ar putea să le pună într-o lumină nefavorabilă.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)
Scorpionii vor adopta astăzi o atitudine serioasă, asemenea unui detectiv care se concentrează pe aspectele practice ale unui caz. În ciuda acestui fapt, optimismul și credința lor sunt puternice, pregătite să riște la niveluri emoționale profunde. Este important să le explice aliaților lor preocupările și să clarifice orice neînțelegeri pentru a nu se trezi într-o conspirație neașteptată.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)
Săgetătorii vor avea nevoie astăzi de o introspecție asemănătoare cu analiza unui caz complicat. Chiar dacă totul pare să meargă bine, un sentiment de neliniște îi poate împiedica să vadă imaginea de ansamblu. Singura metodă de a combate această stare este printr-un proces de reflecție liniștit, care să le permită să se înțeleagă mai bine și să găsească soluții eficiente.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)
Capricornii vor simți astăzi nevoia de a acționa și de a impresiona, ca un agent sub acoperire care trebuie să ia decizii rapide și decisive. Simțul lor al oportunității este impecabil, iar acum este momentul să-și încheie vechile datorii și să-și onoreze obligațiile. Rapiditatea gândirii lor ar putea să-i ajute să salveze pe cineva apropiat dintr-o situație dificilă.

Vărsător (21 ianuarie-18 februarie)
Vărsătorii vor simți astăzi un puternic sentiment de angajament, asemenea unui ofițer de poliție care trebuie să-și îndeplinească obligațiile. Vor face față cu brio provocărilor, lustruindu-și abilitățile și apelând la resursele ascunse pentru a face față provocărilor din viața lor. Drumul va fi dificil, dar vor savura fiecare moment al acestei aventuri.

Pești (19 februarie-20 martie)
Peștii ar trebui să profite de ziua de astăzi pentru a se bucura de distracții alături de prieteni, ca și cum ar participa la o petrecere de succes după rezolvarea unui caz important. În cadrul acestor festivități, este posibil să întâlnească pe cineva care să le împărtășească interesele și să recunoască potențialul lor.

SPIA la raport. 170 de sancțiuni disciplinare, întocmite de la începutul anului

Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, a audiat raportul de activitate pentru prima jumătate a anului, prezentat de Serviciul Protecție Internă și Anticorupție (SPIA). În cadrul ședinței, ministrul a fost informat despre progresele înregistrate de instituție în ultimele șase luni, precum și despre obiectivele pentru perioada următoare.

„Nici usturoi nu au mâncat și nici gura nu le pute”. Cum jurnaliștii de la TV8 au „născut” un #fakenews pe care nu s-au obosit „să-l ucidă chiar din fașă”

Site-ul TV8 a publicat astăzi o știre falsă, cu referire la consilierul PSRM, Maxim Moroșan, despre care scrie că ar fi fost reținut ieri la Bălți într-un dosar pentru trafic de droguri, dar după ce și-au dat seama că a fost un „fake news”, pur și simplu au șters știrea de pe site fără ca să-și recunoască greșeala și au înlocuit-o cu alta.