Ala Nemerenco despre cazul femeiei care și-a ucis copilul de 5 ani, la Căușeni: „Se întâmplă peste tot în lume”

Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a declarat că femeia de 39 de ani, care și-a omorât cu sânge rece copilul de cinci ani, suferea de o tulburare delirantă. Totodată, ea a mai adăugat că starea acesteia este stabilă, satisfăcătoare și poate să discute cu oamenii legii.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 18 septembrie 2024, 12:41   263
AN

„Ea suferă de o tulburare organică delirantă cu aloră schizofrenică (…), (…). Deci, la momentul conștientizării, ea a încercat să se sinucidă, la momentul de față pentru a avea discuții cu poliția ea este în stare satisfăcătoare. Medicii au spus că ea poate să discute. Ea a trecut și prin multe traume în familie. A pierdut un copil, a pierdut soțul în urma cancerului și este un caz izolat, se întâmplă peste tot în lume. Ce aș mai putea să adaug, se afla în tratament, tratamentul era monitorizat de către asistentul social. Cu două zile în urmă a fost vizitată acasă și asistenta confirmase că ea a primit tratamentul”, a declarat Ala Nemerenco.

Noi detalii despre cazul copilului de 5 ani, ucis cu sânge rece de propria mamă, la Căușeni. Femeia mai are o fetiță de 11 ani

Amintim că o femeie în vârstă de 39 de ani, din localitatea Coșcalia, Căușeni, care se afla la evidența medicului pishiatru, i-a tăiat beregata copilului său de numai 5 anișori, după care prin aceeași metodă a încercat să-și pună capăt zilelor.

(VIDEO) Moldovenii – cu sufletul la gură pentru fetița care a scăpat din mâinile mamei care l-a ucis pe fratele mai mic

Mama care și-a ucis fiul de 5 ani ar fi încercat să-și omoare și fiica mai mare, de 11 ani. Dezvăluirile au fost făcute de o rudă a familiei pe rețelele sociale. Este vorba de Andreea cunoscută pe TikTok, unde este urmărită de o comunitate de peste 50 de mii de utilizatori ai platformei și care se prezintă în calitate de consultant pe Internet, telecomunicații, energie și finanțe.