UPDATE // Femeie bătută și violată de către nepotul său în timp ce dormea în casă, la Florești. Poliția îl caută pe suspect

UPDATE // Svetlana Talpă, ofițerul de presă al IP Florești, a confirmat cazul pentru PulsMedia.MD și susține că suspectul încă nu a fost reținut.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 13 martie 2024, 21:05   1303
IP Florești

„Femeia a fost îndreptată spre examinarea medico-legală pentru stabilirea exactă a circumstanțelor”, a precizat Talpă.

Știrea Inițială

O femeie a fost bătută și violată de către un individ care a dat buzna în casa acesteia. Incidentul a avut loc ieri-seara, în jurul orei 19:00, în locuința victimei de pe strada Speranței din orașul Florești, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu.

Potrivit surselor, femeia în vârstă de 61 de ani s-a plâns astăzi oamenilro legii despre faptul că ieri-seara, un individ a dat buzna în casa sa în timp ce ea dormea.

Acesta ar fi bătut-o și violat-o, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

Oamenii legii au identificat un suspect și interprind toate măsurile rigoare pentru a stabili locul aflării acestuia cu ulterioara reținere. Suspectul s-ar fi dovedit a fi un nepot al femeiei, un individ în vârstă de 30 de ani.

Sinteza CNA: Zeci de percheziții în mai multe dosare de delapidare a patrimoniului public și din bugetul unei instituții medicale și sechestre aplicate pe bunuri de peste 14 milioane de lei

Centrul Național Anticorupție raportează mai multe activități, desfășurate săptămâna trecută pe componenta de combatere a corupției, dar și alte acțiuni din spectrul de atribuții instituționale. Astfel, săptămâna trecută au fost efectuate 35 de percheziții la 30 de persoane într-o schemă de obținere ilegală a terenurilor din capitală.