NEWS ALERT

Un tânăr a fost găsit mort în apartament, cu urme de violență pe corp, în România

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind sesizați printr-un apel 112 de faptul că, într-un imobil din municipiul Cluj-Napoca a fost găsit un bărbat decedat în vârstă de 34 de ani. Victima prezenta urme de agresiune fizică la nivelul abdomenului, relatează stiridecluj.ro.

publicat de Veronica Ciortan
miercuri, 23 octombrie 2024, 20:18   17
Crimă la Cluj

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost găsit mort într-un apartament de pe strada Galați din municipiul Cluj-Napoca, în dimineața zilei de 18 octombrie, în jurul orei 09:30. Descoperirea macabră a fost raportată autorităților printr-un apel la 112. 

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând că trupul victimei prezenta urme de violență la nivelul abdomenului, ceea ce ridică suspiciuni de crimă. 

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Cluj pentru a fi efectuată necropsia în vederea determinării cauzei exacte a decesului. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au declarat că s-a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, iar ancheta este în plină desfășurare, autoritățille căutând să elucideze circumstanțele acestei tragedii. 

„La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 09.30, printr-un apel la 112, a fost sesizat faptul că într-un imobil din municipiul Cluj-Napoca, ar fi fost găsită o persoană decedată. S-a stabilit identitatea bărbatului decedat, în vârstă de 34 de ani. Acesta prezenta urme de agresiune fizică la nivelul abdomenului. Cadavrul a fost transportat la IML Cluj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Sunt continuate cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, de către organele de cercetare penală din cadrul IPJ Cluj - Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj,” a transmis IPJ Cluj, pentru stiridecluj.ro

Sursa: digi24.ro

(VIDEO) „Ucraina vă va hrăni și încălzi": Soldații nord-coreeni de pe front sunt îndemnați să se predea ca să scape cu viață

Sosiți recent pe fontul din Ucraina, soldații din Coreea de Nord sunt îndemnați să renunțe la luptă pentru a scăpa cu viață. Nu este altceva decât o mai veche campanie “de informare” a Ucrainei aplicată inițial militarilor ruși, dar care acum a fost adaptată nevoilor noilor combatanți. Soldații nord-coreeni sunt îndemnați să nu mai sprijine regimul criminal al Rusiei, informează Ukrainska Pravda.