Poliția la OrheiLand, după ce a fost alertată de un salvamar

Un salvamar a alertat poliția, după ce a descpoerit un cadavru într-un lac. Cazul a avut loc în amiaza zilei, în jurul orei 11:46, în lcalul parcului de distracții OrheiLand, din municipiul Orhei.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 30 iunie 2024, 14:55   1906
Orhei Land

Potrivit surselor, salvamarul parcului de distracție a alertat poliția la Serviciul Unic de Urgență despre faptul că în lac, la o distanță de aproximativ 4 metri de la mal ar pluti cadavrul unei persoane.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul Ip Orhei, dar și un medic-legist.

Oamenii legii urmează să stabilească identitate victimii, dar și circumstanțele în care aceasta a ajuns în lac.

ANSP și Ministerul Sănătății, suspectate de concurență neloială

Plenul Consiliului Concurenței a dispus inițierea unei investigații cu privire la eventualele acțiuni anticoncurențiale ale Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSP) și ale Ministerului Sănătății. Astfel, reprezentanții Consiliului Concurenței urmează să verifice dacă prestarea serviciilor medicale de către ANSP pe piețe concurențiale nu distorsionează mediul concurențial normal.

Un bărbat s-a înecat într-un lac lac din Ungheni

Un bărbat de 40 ani și-a pierdut viața în timpului scăldatului în lacul din preajma satului Zagarancea, raionul Ungheni. Conform informațiilor prezentate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), cazul a fost înregistrat luni, 1 iulie curent.