(FOTO) Accident tragic provocat de un octogenar, la Anenii Noi. Sunt morți, printre care un copil

Două persoane au murit, după ce două automobile au fost implicate într-un accident rutier. Coliziunea a avut loc astăzi în proximitate localității Țînțăreni din raionul Anenii Noi.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 21 septembrie 2023, 14:50   2535
Accident

NO COMMENT (VIDEO) Momentul în care s-a produs tragedia de la Anenii Noi, surprins de o cameră de supraveghere

În accident au fost implicate două automobile de mărcile Renault și Skoda. Preliminar s-a stabilit că accidentul s-ar fi produs din cauza șoferului Renault-ului, un bărbat în vârstă de 81 de ani.

Se presupune că acesta ar fi suferit un atac de cord, a pierdut controlul volanului,  iar mașina ar fi intrat pe contrasens și s-a izbit violent în automobilul Skoda care venea din partea opusă. 

Bărbatul a decedat pe loc până la venirea ambulanței.

Sursele PulsMedia.MD menționează că în urma accidentului, un copil care se afla în calitate de pasager, a fost rănit grav și a fost transportat la spital.

Din nefericire medicii nu i-au putut salva viața.

În urma coliziunii automobilele au fost transformate într-un morman de fiare contorsionate. La fața locului au intervenit oamenii legii pentru a documenta cazul.

Tragedie provocată de un octogenar, la Anenii Noi


Tragedie provocată de un octogenar, la Anenii NoiPercheziții la MAE. Este vizat șeful Direcției Consulare

Ofițerii de urmărire penală din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) au descins ieri cu percheziții la Direcția Consulară a Ministerului de Externe. Potrivit bloggerului Eugen Luchianiuc, acțiunile de urmărire penală au avut loc în biroul lui Vasile Mircps, șeful Direcției Consulare.