(UPDATE) IGSU confirmă tragedia de la Șoldănești, unde o fatǎ de 13 ani a ars de vie în casă

UPDATE // Potrivit informațiilor, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:19. La fața locului au fost îndreptate 4 echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși la destinație angajații IGSU au stabilit că locuința este cuprinsă de flăcări. În procesul intervenției în interiorul casei a fost depistat corpul carbonizat al minorei.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 22 august 2024, 23:08   1088
Foc

„Din primele investigații s-a stabilit că fata avea dizabilități, iar în momentul producerii incendiului aceasta se afla singură, fără supravegherea maturilor. Incendiul a afectat bunurile materiale din locuință pe o suprafață de 63 metri pătrați. Cazul este cercetat de organele de drept”, se menționează într-un comunicat al IGSU.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Cadavrul unei fete a fost gǎsit într-o casǎ cuprinsǎ de flǎcǎri. Tragedia a avut loc în aceastǎ dupǎ-amiazǎ, în jurul orei 17:25, în localitatea Parcani, din raionul Șoldǎnești, susțin sursele PulsMedia.MD.

Potrivit surselor, pompierii au fost alertați de cǎtre o persoană despre faptul cǎ o casǎ a fost cuprinsǎ de flǎcǎri în proximitatea școlii vechi din localitatea susmenționatǎ.

În timpul lichidǎrii incendiului, pompierii au depistat în locuințǎ cadavrul carbonizat al unei copile în vârstǎ de 13 ani.

Oamenii legii urmează sǎ stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, iar specialiștii IGSU - cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

Pescuit cu sfârșit tragic, la Vatra

Un bărbat a murit, după ce a căzut în apă în timpul pescuitului. Tragedia a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:00, la fosta stație de bărci de pe lacul Ghidighici, din localitatea Vatra, susțin sursele PulsMedia.MD.