Un bărbat a murit strivit de roata unei remorci, la Rezina

Un bărbat a murit, după ce a fost strivit de roata unei remorc a unui tractor. Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 29 iunie, în localitatea Echimăuți, din raionul Rezina, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 30 iunie 2024, 14:06   424
tractor

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 50 de ani. Acesta împreună cu alte persoane erau implicați în activitate de evacuare a gunoiului, când din atenție a lunecat și a ajuns sub roțile remorcii tractorului.

La fața locului a fost solicitată intervenția unei ambulanțe, însă din nefericire medicii au putut doar să constate decesul.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

ANSP și Ministerul Sănătății, suspectate de concurență neloială

Plenul Consiliului Concurenței a dispus inițierea unei investigații cu privire la eventualele acțiuni anticoncurențiale ale Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSP) și ale Ministerului Sănătății. Astfel, reprezentanții Consiliului Concurenței urmează să verifice dacă prestarea serviciilor medicale de către ANSP pe piețe concurențiale nu distorsionează mediul concurențial normal.

Un bărbat s-a înecat într-un lac lac din Ungheni

Un bărbat de 40 ani și-a pierdut viața în timpului scăldatului în lacul din preajma satului Zagarancea, raionul Ungheni. Conform informațiilor prezentate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), cazul a fost înregistrat luni, 1 iulie curent.