Două tinere, găsite spânzurate în ultimele 24 de ore. Una în Chișinău, alta la Ialoveni

Cadavrele a două tinere au fost găsite spânzurate, în ultimele 24 de ore pe teritoriul R.Moldova.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 22 aprilie 2023, 13:39   1248
poliție

În primul caz este vorba despre o femei de 3o de ani. Cadavrul acesteia a fost găsit spânzurat în amiaza zilei de ieri, în jurul orei 11:49, într-o locuință de pe strada Haltei.

Cel de-al doilea caz a fost înregistrat spre seară, în jurul orei 21:48, într-o locuință din localitatea Cigîrleni, din raionul Ialoveni, unde a fost găsit cadavrul spânzurat al unei femei de 32 de ani.

În ambele cazuri, la fața locului, medicul-legist nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrelor, fapt care îi face pe oamenii legii să creadă că ar fi vorba despre două cazuri de suicid.

Polițiștii urmează să stabilească circumstanțele în care au murit cele două femei, dar și motivele care le-au făcut să recurgă la acest gest disperat.

horosCOP - April 27, 2024: Leii rezolvă orice caz cu un zâmbet pe buze

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra fiecărui semn zodiacal, provocând reacții arhetipale neașteptate. Ce secrete vor dezvălui astrele și cum vor naviga nativii prin intrigi și alianțe periculoase? Horoscopul zilnic promite să ofere indicii valoroase pentru fiecare semn în parte.