Tudor Ulianovschi, de Ziua Drapelului R.Moldova: ,,Indiferent de etnie, limba vorbită sau religie, să prețuim cu sfințenie simbolul țării noastre, cele trei culori și Stema de Stat”

De Ziua Drapelului Republicii Moldova, ex-ministrul de Externe, Tudor Ulianovschi, a publicat o poză cu fiica sa, de la un turneu de tenis din Canada, în care a transmis sincere felicitări tuturor cetățenilor acestei țări, cu precădere campionilor, sportivilor, artiștilor, antrenorilor, dansatorilor, actorilor, jurnaliștilor, cercetătorilor și studenților care au purtat Drapelul Republicii Moldova peste hotarele țării.

publicat de Anatol Chirilov
sâmbătă, 27 aprilie 2024, 16:02   23
Tudor Ulianovschi

Totodată, Ulianovschi și-a exprimat gratitudinea față de cei care au luptat cu demnitate și au stat neclintiți cu Drapelul de stat la straja țării: ,,Veșnică memorie eroilor care și-au pierdut viața pentru Independența și Pacea acestui pământ!”.

,,La orice competiție internațională la care a participat fetița mea, în turneele sale de tenis, am arborat și onorat mereu Drapelul Republicii Moldova!! Să facem împreună acest Drapel să triumfe pe cele mai înalte culmi mondiale și să demonstram ca avem nu doar vise, caracter, generații de copii talentați, dar și rezultate!” a mai menționat el.

..Indiferent de etnie, limba vorbită sau religie, să prețuim cu sfințenie simbolul țării noastre, cele trei culori și Stema de Stat.” a conchis el.

PLDM: Moldovenii au suferit profund în timpul acestui război cauzat de două regimuri absolut bolnăvicioase

Astăzi este un moment de comemorare și recunoștință pentru sacrificiile făcute în cel de-al doilea război mondial. În context, Partidul Liberal Democrat din Moldova a subliniat că moldovenii au suferit profund în timpul acestui război cauzat de două regimuri absolut bolnăvicioase, pierzând vieți dragi și fiind afectați de atrocitățile regimului nazist.

Tudor Ulianovschi a adus omagiu străbunilor noştri care s-au jertfit pentru viitoarele generaţii: ,,Pacea, unitatea, concilierea și calitatea vieții definesc viitorul nostru și bunăstarea omenirii”

Acum 79 de ani a fost anunțată victoria asupra nazismului și s-a pus capăt celui mai sângeros război de pe continentul european. Ex-ministrul de Externe, Tudor Ulianovschi, a adus un omagiu eroilor căzuți pentru independența și integritatea teritorială a Republicii Moldova.

Dorin Recean l-a vizitat pe Alexei Eremciuc, veteran al celui de-al Doilea Război Mondial: „Datoria noastră este să păstrăm pacea pentru care ați luptat”

Prim-ministrul Dorin Recean l-a vizitat pe veteranul Alexei Eremciuc, din satul Grigorăuca, raionul Sângerei, căruia i-a mulțumit pentru curaj și patriotism, urându-i multă sănătate și putere. Șeful Guvernului a menționat că veteranul, tată a șase copii, este un exemplu atât pentru familia sa, cât și pentru foarte mulți oameni din Republica Moldova.