Focuri de armă, la Ialoveni. Gazda și-a împușcat la beție oaspetele cu o pușcă în afara legii

Un tânăr a ajuns la spital, după ce a fost împușcat în timp ce se afla în ospeție la un consătean. Incidentul a avut loc acum trei zile în localitatea Cărbuna, din raionul Ialoveni, susțin sursele PulsMedia.MD apropiate anchetei.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 27 noiembrie 2023, 11:23   730
pușcă

Victima s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 30 de ani care se afla în ospeție la o un consătean în vârstă de 41 de ani.

Cei doi se aflau în stare de ebrietate când între ei s-a iscat o ceartă,
care a culminat cu o tentativă de omor.

Gazda s-ar fi ridicat de la masă, a luat o armă de vânătoare de model IJ, după care s-a întors la masă și i-a pus țeava în piept oaspetelui său pe care l-ar fi amenințat că-l va împușca.

Oaspetele ar fi încercat să ferească arma și a împins țeava spre umărul stâng, iar bărbatul de 42 de ani a apăsat pe trăgaci.

Tânărul de 30 de ani a fost transportat la spital, în stare gravă fiind diagnosticat cu o plagă transfixiantă în regiunea superioară a hemitoracelui supraclaviculară pe stânga cu dimensiunile de 5 x 6 cm şi pe partea posterioară superioară a hemitoracelui stâng, dar și o plagă de ieşire cu dimensiuni de 7 x 10 cm cu zdrobirea muşchiului trapez.

Bărbatul de 41 de ani a fost escortat la IP Ialoveni unde a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornit un dosar penal pentru tentativă de omor.

Totodată, s-a stabilit că acesta deținea arma ilegal.

(VIDEO) Scandalul cu implicarea fratelui procurorului Lilian Cociu. IGP: A fost concediat și lipsit de legitimația de serviciu

Ofițerul Din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice a INI, Alexandru Cociu, tot el fiind și fratele procurorului Lilian Cociu, care s-a dat în spectacol în fața agenților de patrulare la Aeroportul Internațional Chișinău, în seara zilei de 24 Iulie curent, a fost sancționat disciplinar cu concedierea din funcția publică cu statut special, fiindu-i ridicată legitimația de serviciu.