Șeful IGP, chestorul Viorel Cernăuțeanu a avut o întrevedere cu delegația Agenției de Reducere a Amenințărilor pentru Apărare. S-a pus accent pe dezvoltarea dotării polițiștilor

Șeful Poliției Naționale, Viorel Cernăuțeanu a avut o întrevedere bilaterală cu reprezentanții Agenției de Reducere a Amenințărilor pentru Apărare, în frunte cu Laura Grosso, directoarea agenției. Ambele părți au făcut schimb de opinii cu privire la relațiile dintre cele două entități și cooperarea pe diverse domenii, cu un accent deosebit pe dezvoltarea dotării angajaților poliției.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 23 februarie 2024, 12:30   196
IGP

De asemenea, au fost discutate problemele actuale și provocările cu care se confruntă angajații poliției în investigarea infracțiunilor și incidentelor CBRNE și extinderea rețelei de comunicații în standard TETRA.

Viorel Cernăuțeanu a reiterat prioritățile IGP-ului pentru următoarea perioadă care includ echiparea și dotarea angajaților poliției, ceea ce va duce un aport valoros la îmbunătățirea calității serviciilor oferite cetățenilor țării.

 În încheiere, cei doi oficiali și-au exprimat angajamentul cu privire la continuarea cooperării în aceeași manieră pozitivă și dezvoltarea acesteia în discuțiile abordate.

horosCOP - April 23, 2024: Scorpionii au ocazia să facă astăzi un pas important în achitarea unei datorii sau în returnarea unei favoare

Conjuncția planetară de astăzi intensifică emoțiile și deschide noi fronturi de acțiune pentru toate semnele zodiacale. Fiecare nativ va trebui să navigheze cu precauție prin apele tulburi ale destinului, ca un detectiv care își urmărește suspectul. Horoscopul zilnic ar putea dezvălui indicii ascunse și adevăruri neașteptate, oferind fiecărui semn o perspectivă unică asupra misterelor vieții.