(VIDEO) Ana Revenco, ex-ministrul MAI, amendată de INSP pentru parcare neregulamentară

Ex-ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco, s-a ales cu o amendă, după ce și-a parcat cu tupeu SUV-ul în fața unei treceri de pietoni, într-o intersecție nedirijată de un semafor din centrul capitalei.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 12 martie 2024, 16:21   2132
Revenco

 Potrivit surselor PulsMedia.MD din cadrul MAI, după ce filmulețul cu SUV-ul Anei Revenco a fost publicat pe rețele de socializare, oamenii legii s-au autosesizat și au întocmit un proces-verbal pe numele fostului ministrul al Afacerilor Interne.

Astfel, conform legislației în vigoare, Ana Revenco a fost amendată cu 300 de lei.

Aici este de menționat că în perioada când Revenco a condus MAI-ul, Regulamentul Circulației Rutiere a fost modificat, iar în rezultat șoferii care parchează neregulamentar, inclusiv pe trotuar, se aleg cu pdepse mult mai blând decât erau anterior.

CNA efectuează 35 de percheziții la 30 de persoane vizate într-un dosar de corupere pasivă și luare de mită

Mai multe percheziții sunt operate de ofițerii CNA într-un dosar de corupere pasivă și luare de mită, în care este cercetat un președinte al Întovărășirii Pomicole din mun. Chişinău și un fost specialist al Direcției funciare a Primăriei mun. Chișinău. Cei doi bănuiți ar fi pus la cale o schemă de transmitere ilegală în proprietate a terenurilor, amplasate în mun. Chişinău.