(VIDEO) Momentul în care legenda rock Bon Jovi salvează o femeie de la sinucidere, de pe podul pietonal din Nashville

Legenda rock Jon Bon Jovi a fost lăudat de poliție pentru că a ajutat o femeie în dificultate care se afla pe marginea unui pod din Nashville, Tennessee.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 12 septembrie 2024, 13:49   459
Bon Jovi

Departamentul Poliției Metropolitane din Nashville a distribuit o înregistrare video cu solistul Bon Jovi și echipa sa, care se aflau pe podul pietonal John Seigenthaler când femeia se afla într-o poziție precară deasupra râului Cumberland.

 Bon Jovi, 62 de ani, și alte persoane au vorbit cu femeia și au ajutat-o să revină pe pod, a declarat poliția, potrivit BBC.

„Este nevoie de noi toți să ne ajutăm reciproc să fim în siguranță”, a spus Ch John Drake într-o scurtă declarație.

Bon Jovi părea să se afle în Nashville și să filmeze un videoclip pe pod. În înregistrarea video difuzată de poliție, o femeie în albastru poate fi văzută ținându-se de balustradă în timp ce stă pe pervaz.

Alte persoane trec pe lângă ea, iar puțin mai jos pe pod, echipa lui Bon Jovi pare să instaleze echipamentul de filmare.

Bon Jovi se apropie de femeie împreună cu altcineva, în timp ce echipa sa stă mai departe.

Cântărețul poate fi apoi văzut salutând-o și sprijinindu-se de balustradă lângă ea.

După aproximativ un minut, Bon Jovi se îndreaptă spre femeie și, cu ajutorul unei alte femei, cei doi o aduc înapoi pe pasarela pietonală de pe pod. După ce femeia este în siguranță, alte persoane se apropie de ea, iar Bon Jovi o îmbrățișează.

Câteva minute mai târziu, imaginile poliției îl arată pe Bon Jovi părăsind podul împreună cu femeia.

Însoțind înregistrarea video pe rețelele de socializare, departamentul de poliție Metro Nashville a declarat: „Aplauze pentru Jon Bon Jovi și echipa sa pentru că au ajutat o femeie pe podul pietonal Seigenthaler [marți seara]. Bon Jovi a ajutat-o să o convingă să coboare în siguranță de pe cornișa de deasupra râului Cumberland.”

sursa: adevărul.ro