Cadavrele a doi bărbați, găsite spânzurate la Șoldănești și Hîncești. Unul dintre ei era dispărut de câteva zile

Cadavrele a doi bărbați au fost găsite în această după-amiază fiind spânzurate în raioanele Șoldănești și Hîncești, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 11 septembrie 2024, 22:14   410
poliția

Astfel, potrivit surselor o femeie a alertat poliția în jurul orei 14:50, despre faptul că și-a găsit tatăl spânzurat  într-o fâșie forestieră din proximitatea localității Socola, din raionul Șoldănești. 

Bărbatul în vârstă de 51 de ani era dispărut din data de 5 septembrie curent, după ce a plecat într-o direcție necunoscută și nu a mai dat niciun semn de viață.

În cel de-al doilea caz este vorba despre un bărbat  de 67 de ani, cadavrul căruia a fost găsit de către o rudă spânzurat în locuința sa din localitatea Mereșeni, din raionul Hîncești.

Medicii-legiști veniți la fața locului nu au depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrelor, fapt care îi face pe oamenii legii să creadă că ar fi vorba despre cazuri de suicid.

În ambele cazuri au fost inițiate procese penale pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care au murit cei doi bărbați, dar și motivele care i-au făcut să recurgă la aceste gesturi disperate.

Peste 1300 de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în Republica Moldova săptămâna trecută. Autoritățile recomandă vaccinarea

Chişinău, 17 sep. /MOLDPRES/. În perioada 9-15 septembrie, în Republica Moldova au fost înregistrate 1310 cazuri de COVID-19 (dintre care 271 în regiunea transnistreană), fiind cu 15% mai puțin față de săptămâna precedentă. Autoritățile de resort recomandă vaccinarea împotriva COVID-19 și a gripei, comunică MOLDPRES.