(FOTO) Bătut măr, scos din casă și lăsat să zacă în stradă, la Leova. Un bărbat se zbate între viață și moarte la reanimare

Un bărbat se zbate între viață și moarte, după ce a fost snopit în bătaie de către un coleg de pahar care l-a lăsat să zacă în stradă. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 23:15, în localitatea Filipeni, din raionul Leova, susțin sursele PulsMedia.MD apropiate anchetei.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 9 februarie 2024, 16:02   783
poliția

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 39 de ani care a fost găsit zăcând în stradă, în stare de inconștiență și cu capul plin de urme de maltratare.

La fața locului a fost solicitată intervenția poliției, dar și a unui echipaj medical. Oamenii legii au stabilit că victima a consumat alcool împreună cu un tânăr în vârstă de 20 de ani, din aceeași localitate, acasă la ultimul.

Fiind în stare de ebrietate între cei doi s-a iscat o ceartă, din motive încă necunoscute de anchetă, care a culminat cu o baie de pumni.

Gazda i-ar fi aplicat oaspetelui mai multe lovituri cu pumnii și picioarele până acesta a ajuns în stare de inconștineță, după care l-a scos din casă și la târât în stradă unde l-a lăsat să zacă la sol.

Bătut măr, scos din casă și lăsat să zacă în stradă, la Leova. Un bărbat se zbate între viață și moarte la reanimare

Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă și a fost internat în secția de reanimare fiind în comă.

Totodată, oamenii legii l-au reținut pe tânărul de 20 de ani, iar pe numele său a fost pornit un proces penal.

(VIDEO) Scandalul cu implicarea fratelui procurorului Lilian Cociu. IGP: A fost concediat și lipsit de legitimația de serviciu

Ofițerul Din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice a INI, Alexandru Cociu, tot el fiind și fratele procurorului Lilian Cociu, care s-a dat în spectacol în fața agenților de patrulare la Aeroportul Internațional Chișinău, în seara zilei de 24 Iulie curent, a fost sancționat disciplinar cu concedierea din funcția publică cu statut special, fiindu-i ridicată legitimația de serviciu.