S-a dus pe deal și nu s-a mai întors acasǎ. Cadavrul unui bǎrbat gǎsit într-o pǎdure, la Ocnița

Cadavrul unui bǎrbat, care a fost anunțat ca fiind dispǎrut, a fost gǎsit într-o pǎdure. Descoperire macabrǎ a avut loc în aceastǎ dimineațǎ, în jurul orei 07:55, în localitatea Verejeni, din raionul Ocnița, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 22 august 2024, 20:08   260
Politia

Potrivit surselor, victima a-a dovedit a fi un bǎrbat în vârstǎ de 71 de ani.

În dupǎ-amiaza zilei de ieri, în jurul orei 15:00, bǎrbatul a fost anunțat ca fiind dispǎrut, dupǎ ce a mers sǎ-și vadǎ terenul agricol din extravilanul localității, dar nu s-a mai întors acasǎ.

Angajații IP Soroca au demarat acțiunile de stabilire a locului aflǎrii bǎrbatului, însǎ din nefericire au gǎsit în aceastǎ dimineață cadavrul acestuia în pǎdure.

Medicul-legist venit la fața locului, preliminar nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului.

Acesta a fost transportat la Centrul de Medicinǎ Legalǎ unde va fi supus mai multor expertize de laborator pentru a se stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a survenit decesul.

Pescuit cu sfârșit tragic, la Vatra

Un bărbat a murit, după ce a căzut în apă în timpul pescuitului. Tragedia a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:00, la fosta stație de bărci de pe lacul Ghidighici, din localitatea Vatra, susțin sursele PulsMedia.MD.