Doi bărbați reținuți, după ce au accidentat un pieton, l-au lăsat să se chinuie pe acostament și au dat bir cu fugiții, la Ceadîr-Lunga

Un șofer și pasagerul său au fost încătușați de oamenii legii, după ce au accidentat un pieton, l-au tras pe acostament și au fugit de la fața locului, iar victima s-a stins la spital. Incidentul a avut loc acum trei zile, în raionul Ceadîr-Lunga.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 1 septembrie 2023, 19:33   317
girofar

Este vorba despre un bărbat de 56 care se deplasa la volanul unui automobil de marca SEAT, pe un drum asfaltat și a accidentat un bărbat de 59 de ani care ar fi dormit pe partea carosabilului.

Șoferul SEAT-ului, împreună cu pasagerul său în vârstă de 58 de ani, ar fi coborât din automobil, au ridicat victima de pe carosabil și au abandonat-o să zacă pe acostament, ultimul fiind încă în viață, după care au dat bir cu fugiții.

Alți șoferi implicați în trafic au găsit pietonul pe acostament și au solicitat intervenția unei ambulanțe. Acesta a fost preluat de echipajul medical și a fost transportat la Spital, însă din nefericire medicii nu i-au putut salva viața. Acesta a murit la scurt timp după spitalizare.

Totodată, este menționat că în urma măsurilor speciale și imaginelor suprinse de camerele de supraveghere, polițiștii i-au identificat pe cei doi bărbați cu automobilul SEAT. Aceștia au fost încătușați și reținuți pentru 72 de ore, iar pe numele lor au fost intentate dosare penale.

(VIDEO) Proteste cu elemente de destabilizare în masă, în fața Comisiei Electorale Centrale (CEC). Doi frați – reținuți

Ofițerii INI, în comun cu polițiștii de la Inspectoratul de poliție Criuleni și procurorii PCCOCS, cu suportul mascaților de la BPDS „Fulger”, anunță reținerea a două persoane pentru complicitate la organizarea dezordinilor în masă, în cadrul unui protest în fața Comisiei Electorale Centrale, de către o entitate afiliată condamnatului Ilan Șor.