Tragedia de la Căușeni. PG a pornit un dosar penal

Procuratura Generală a pornit un proces penal pe cazul celor două persoane găsite moarte într-o mașină blocată în nămeți, la Căușeni, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 28 noiembrie 2023, 12:29   815
Puls

Potrivit surselor, se investighează circumstanțele morții celor două victime, dar și de ce salvatorii nu au mai ajuns la ei, ca să-i scoată din zăpadă.

Organul de urmărire penală urmează să verifice cauza decesului precum și acțiunile sau inacțiunile persoanelor responsabile de gestionarea situației cauzate de condițiile meteorologice.

Reamintim că un bărbat și o femeie de 64 și, respectiv, 63 de ani, au fost găsiți fără suflare pe 27 noiembrie, în mașina blocată printre nămeți, lângă satul Coșcalia, raionul Căușeni.

(SURSE) Noi detalii despre tragedia de la Căușeni. Victimile ar fi cerut ajutor de mai multe ori la 112 și ar fi vorbit la direct cu salvatorii de la IGSU


 

(VIDEO) Doi locuitori ai mun.Chişinău, reținuți de CNA într-un dosar de trafic de influență cu 8.000 de euro

Două persoane au fost reținute, cu puțin timp în urmă, de ofițerii CNA și procurori, fiind suspectate de trafic de influență. Acestea ar fi susținut că dețin influență asupra unor factori de decizie din mai multe autorități publice și ar fi pretins, acceptat și primit, în mai multe etape, 8000 de euro pentru organizarea și asigurarea tergiversării examinării unei cauze penale transmise în instanța de fond.