UPDATE // (FOTO) Grav accident, cu implicarea unei motociclete în Chișinău. Sunt victime

UPDATE // Cele două persoane de pe motocicletă, care ar avea aproximativ 18 ani, au fost transportate în stare gravă la spital.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 28 iulie 2024, 16:52   2503
accident

ȘTIREA INIȚIALĂ

Două persoane ar fi avut de suferit, după ce motocicleta cu care se deplasau s-ar fi izbit violent într-un automobil, susțin martorii oculari. Accidentul a avut loc cu puțin timp în urmă pe strada Ștefan cel Mare din localitatea Băcioi, municipiul Chișinău.

Cele două persoane care se aflau pe motocicletă s-ar fi izbit din plin într-un automobil de marca KIA și au rămas nemișcate pe carosabil, au precizat martorii.

Acestea s-ar afla în stare de inconștiență. La fața locului a intervenit poliția și o ambulanță.

Grav accident, cu implicarea unei motociclete în Chișinău. Sunt victime
Grav accident, cu implicarea unei motociclete în Chișinău. Sunt victime


EXCLSUIV (VIDEO 18+) Noi imagini cu membrul partidului „Renaștere”, care s-a luat de piept cu poliția, după ce a fost prins băut la volan, la Ceadîr-Lunga

Reporterii PulsMedia.MD au intrat în posesia unor imagini noi cu Ivan Patosca, membru al Partidului Politic „Renaștere”, totodată soțul Irinei Patosca, președintele organizației teritoriale „Ceadîr-Lunga” al aceluiași partid, care s-a dat în spectacol și a agresat agenții de patrulare, după ce l-au prins băut la volan.