NEWS ALERT

Teribilist băut pe două roți, la Ștefan Vodă. A spulberat cu motocicleta un polițist și a șters putina de la fața locului

Un agent de patrulare a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost accidentat de un motociclist în timp ce încerca să-l tragă pe dreapta. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 21:25, pe strada centrală din localitatea Volintiri, din raionul Ștefan Vodă, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 1 iulie 2024, 09:28   883
I|GP

Potrivit surselor, un echipaj al Sericiului Patrulă al Secției Securitate Publică a IP Ștefan Vodă, în timp ce se afla în misiune de serviciu au observat o motocicletă suspectă, care gonea pe stradă și fără plăcuțe de înmatriculare.

Unul dintre polițiști a încercat să-l tragă pe dreapta pe motociclist, însă acesta ar fi ignorat somația omului legii și intenționat a îndreptat motocicleta în direcția polițistului pe care l-a doborât la pământ, după care a accelerat și s-a deplasat într-o direcție necunoscută. În urma impactului, polițistul s-a ales cu multimple leziuni și a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă din fericire fără a fi internat în spital.

Imediat motociclistul teribilist a fost dat în căutare și indentificat. Acesta s-a dovedit a fi un individ în vârstă de 31 de ani, originar din localitatea Ștefănești, din același raion.

Individul teribilist a fost stopat de un alt echipaj de poliție, iar când a fost testat cu aparatul Drager, rezultatele au arătat că acesta avea o concentrație de 0,79 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Dânsul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost inițiat un proces penal.