(VIDEO) ”Au decis să astupe găurile cu noi”. Soldații ruși povestesc despre pierderi grele și situația din armata rusă

Soldații mobilizați din regiunea Altai, cărora li s-a promis că vor fi trimiși în spate frontului pentru a repara echipamente, au declarat că au fost trimiși pe front din cauza pierderilor grele din armata rusă.

publicat de Veronica Ciortan
joi, 19 septembrie 2024, 19:45   4
th45

Reparatorii mobilizați din regiunea rusă Altai Krai au înregistrat un apel către guvernatorul lor, în care au spus că au fost trimiși la moarte sigură într-un „carnagiu”.

Ei au recunoscut că, după mobilizare, li s-a promis că vor fi trimiși în spate pentru a repara echipamente. Cu toate acestea, acum, deoarece există o lipsă de oameni în armata rusă, sunt trimiși în operațiuni de asalt, scrie dialog.ua.

Când soldații au încercat să se opună ordinului, au fost bătuți. „Pentru că există pierderi grele pe linia frontului, au decis să astupe găurile cu noi! Fără nicio pregătire, suntem trimiși în asalt ca carne de tun!” - Soldații ruși declară în videoclip și imploră ajutor. Ei au recunoscut că nu au pregătire militară, nu știu să tragă și nu sunt pregătiți de luptă.

”Au decis să astupe găurile cu noi”. Soldații ruși povestesc despre pierderi grele și situația din armata rusă

Comentând videoclipul, utilizatorii rețelelor sociale notează că aproape în fiecare zi militarii Forțelor Armate Ruse confirmă pierderi uriașe și epuizarea gravă a armatei ruse.

Anterior, Dialog.UA a relatat că un soldat rus a înregistrat un mesaj video de pe front și i-a sfătuit pe ruși să nu semneze un contract și să nu meargă la război.

Sursa: adevărul.ro