Cadavrul unui bărbat, găsit într-un iaz, la Edineț

Cadavrul unui bărbat a fost găsit zăcând într-un iaz. Descoperirea macabră a avut loc în seara zilei de ieri, 24 august, în jurul orei 19:15, în localitatea Terebna, din raionul Edineț, susțin usrsele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 25 august 2024, 16:01   277
Edineț

Victima ar fi un bărbat în vârstă de 51 de ani. Acesta ar fi intrat în apă ca să se scalde, dar nu a mai putut reveni la mal și s-a înecat. 

Cadavrul acestuia a fost scos spre seară din bazinul acvatic, iar pe suprafața acestuia nu au fost depistate semne de moarte violentă.

Trupul victimei a fost transportat la Centrul de Medicină legală pentru a fi expus unor exprtize de laborator ca să fie stabilite cu exactitate circumstanțele și cauzele în care survenit decesul.

Schimb de experiențe dintre angajații Direcției chinologice a IGP și cei ai Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” din Sibiu, România

Delegația Inspectoratului General al Poliției a efectuat o vizită la Centrul Chinologic „Dr. Aurel Greblea” din Sibiu, România. Aceasta a fost condusă de șeful adjunct al Poliției Naționale, Alexandru Bejan, urmat de experți în domeniul chinologic și planificare strategică. Obiectivul vizitei a fost definitivarea planului de dezvoltare a Direcției chinologice a IGP în scopul adaptării acestuia la nevoile și cerințele instituționale.