(VIDEO) Ex-deputat PL în Parlamentul R.Moldova, reținut în SUA

Un ex-deputat în Parlamentul Republicii Moldova, din fracțiunea Partidului Liberal, a fost reținut, în SUA. Acesta este acuzat de utilizare neautorizată a documentului unei persoane.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 7 iunie 2024, 15:01   3627
Vacarciuc

Fostul campion și deputat În Parlamentul RM, Vadim Vacarciuc, a fost arestat în SUA. Acesta este acuzat de utilizare neautorizată a documentului unei persoane. Un alt bărbat, Ivan Bordian, în vârstă de 32 de ani, a fost închis sub aceeași acuzație.


Vadim Vacarciuc a fost ales, pe 5 aprilie 2009, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și membru al Comisiei securitate naţională, apărare şi ordine publică.

În perioada 2008–2009 a fost vicepreşedintele Federaţiei naţionale de Haltere din Republica Moldova.

Vadim Vacarciuc a participat de 4 ori consecutiv la Jocurile Omlimpice, iar în 1996 și 2000, sportivul a fost portdrapelul Republicii Moldova la Olimpiadă.

sursa: unimedia.info

Cabinetul de miniștri a aprobat proiectul de hotărâre cu privire la propunerea de transmitere a unor terenuri în proprietatea statului

În vederea realizării prevederilor Strategiei naționale de gestionare a deșeurilor, cabinetul de miniștri a aprobat un proiect de hotărâre cu privire la propunerea de transmitere din proprietatea orașelor Briceni, Ocnița, Edineț și Dondușeni, a unor terenuri în proprietatea statului. În orașul Dondușeni urmează să fie construit un depozit de deșeuri și o stație de transfer.