(VIDEO) Liga Campionilor: Fanii echipei Celtic au arătat un sprijin masiv pentru Palestina la meciul cu Atlético Madrid

Tribunele de pe Celtic Park au atras privirile în timpul meciului dintre scoţieni şi Atlético Madrid, scor 2-2, disputat miercuri seara. Cauza a fost prezenţa a numeroase steaguri şi mesaje de susţinere a Palestinei, relatează L'Equipe.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 26 octombrie 2023, 09:25   25
palestina

La fel ca la meciurile cu Kilmarnock (acasă, 7 octombrie) şi Heart of Midlothian (în deplasare, duminică), numeroase steaguri au fost fluturate în tribune, în special de către ultraşi din Brigada Verde. Sloganuri de susţinere a "Palestinei libere" au fost, de asemenea, văzute pe bannere.


Suporterii au trecut peste restricţii

Grupul şi-a reafirmat "convingerea de nezdruncinat" pe această temă, subliniind că suporterii au dreptul de a-şi exprima convingerile politice.

Într-un mesaj adresat suporterilor înainte de meci, Celtic a precizat că jucătorii şi staful tehnic din ambele tabere vor purta banderole negre "în semn de respect şi susţinere pentru toţi cei afectaţi de conflictul" din Orientul Mijlociu.

Dar clubul a precizat că bannerele, steagurile şi simbolurile legate de războiul dintre Israel şi Hamas "nu ar trebui să fie afişate pe Celtic Park.

sursa: news.ro