Un tânăr și-a lovit de mai multe ori oaspetele cu toporul în cap, la Leova

Un tânăr a fost reținut, după ce și-a lovit oaspetele cu toporul în cap. Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 24 August, în jurul orei 16:30, în localitatea Iargara, din raionul Leova.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 25 august 2023, 17:15   555
IGP

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 34 de ani care, în timp ce se afla la domiciliu, în stare de ebrietate, în urma unui conflict cu un bărbat de 55 de ani, l-a lovit pe ultimul de 2-3 ori cu toporul în cap.

În urma incidentului, oasptele s-a ales cu multiple traumatisme și a fost transportat la spital, iar gazada a fost reținută pentru 72 de ore.

Acesta și-ar fi recunoscut vina și este cercetat penal, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în caere s-a produs incidentul.

(VIDEO) Proteste cu elemente de destabilizare în masă, în fața Comisiei Electorale Centrale (CEC). Doi frați – reținuți

Ofițerii INI, în comun cu polițiștii de la Inspectoratul de poliție Criuleni și procurorii PCCOCS, cu suportul mascaților de la BPDS „Fulger”, anunță reținerea a două persoane pentru complicitate la organizarea dezordinilor în masă, în cadrul unui protest în fața Comisiei Electorale Centrale, de către o entitate afiliată condamnatului Ilan Șor.