Descoperire macabră în Chișinău. Cadavrul unui bărbat, găsit spânzurat într-un copac din spatele unui bloc de locuințe

Cadavrul unui bărbata fost găsit în această dimineață spânzurat într-un copac din spatele unui bloc de locuințe, Descoperirea macabră a avut loc în această dimineață, în jurul orei 06:32, pe strada Romană, din sectorul Rîșcani al capitalei, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 29 iunie 2024, 10:57   506
crimă

Potrivit surselor, cadavrul a fost găsit de către un trecător care a alertat imediat poliția. La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Rîșcani, dar și un medic legist.

Medicul-legist vizual nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului, în afară de cele rezultate în urma strangulării.

Oamenii legii au stabilit preliminar că victima ar fi un bărbat cu vârstă cuprinsă între aproximativ 25 - 30 de ani, care se pare că s-ar fi sinucis.

Cadavrul acestuia a fost transportat la Centrul de Medicină Legală, iar oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și motivele care l-au făcut pe bărbat să recurgă la acest gest disperat.