O copilă de 11 ani a fost bătută crunt de o vecină și pusă în genunchi să își ceară scuze

O fetiță, în vârstă de 11 ani, a fost bătută crunt de o vecină. Incidentul s-a petrecut în luna august într-o comună din județul Neamț. Agresiunea a fost filmată, iar poliția s-a autosesizat după ce scenele revoltătoare au apărut în spațiul public.

publicat de Veronica Ciortan
vineri, 20 septembrie 2024, 17:04   4
img 5

Femeia, în vârstă de 33 de ani, o lovește brutal peste cap, cu mâinile, pe copila de 11 ani, pe care o trage și de păr. Victima e împietrită de frică și nu poate schița nici cel mai mic gest de apărare, conform Știrile Pro Tv.

Incidentul a avut loc după ce fetița s-ar fi certat cu fiica femeii. La un moment dat, agresoarea o pune pe minori în genunchi, spunându-i să își ceară scuze.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii din Neamț au stabilit faptul că, la data de 15 august 2024, în timp ce se afla pe strada Independenței, din Traian, comuna Săbăoani, o minoră, în vârstă de 11 ani, ar fi fost lovită cu palmele de o femeie, în vârstă de 33 de ani, din aceeași localitate.

Anchetatorii susțin că scenele s-au petrecut în fața fiicei femeii, tot adolescentă, care ar fi filmat totul.

Polițiștii din cadrul Secției Rurale Săbăoani s-au sesizat, pe 17 septembrie 2024,  din oficiu, ca urmare a unui material audio-video apărut în spațiul public, cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Agresoarea a fost reținută pentru 24 de ore, fiind pusă ulterior sub control judiciar, pentru 60 de zile, pentru loviri și alte violenței.

Sursa: adevărul.ro

Un şerif din Kentucky ucide prin împuşcare un judecător la tribunal

Un judecător din comitatul Letcher, în statul american Kentucky, Kevin Mullins, a fost găsit mort joi, ciuruit de gloanţe, la tribunal din Whitesburg în care lucra, iar potrivit primelor elemente ale anchetei şeriful local Shawn Stines a deschis focul şi l-a împuşcat pe judecător, după ce s-a certat cu el, relatează The Washington Post.