(FOTO)Accident cu deces, la Briceni. Un șofer a ieșit la depășire și s-a bușit într-un microbuz

Un bărbat a murit, după ce un automobil s-a ciconit frontal cu un microbuz. Accidentul a avut loc în amiaza zilei, în jurul orei 12:25, pe traseul G-1 din direcția or. Briceni spre satul Cotiujeni

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 9 iulie 2024, 16:59   1489
accient

În accident au fost implicate două vehicule de mărcile Citroen și Mercedes. Șoferul Citroenului, un bărbat de 57 de ani, a efectuat o manevră de depășire fără a se asigura și s-a bușit într-un microbuz ce se deplasa regulamentar și veea din sens opus. 

La volanul microbuzului se afla un bărbat de 44 de ani.

@pulsmedia.md Momentul în care s-a produs tragicul accident de la Briceni, soldat cu moartea unui șofer și rănirea altuia, surprins de o cameră de bord. #Briceni #accidentemoldova #Mercedes , #PulsMedia ♬ original sound - pulsmedia.md


NO COMMENT (VIDEO) Momentul în care s-a produs tragedia de la Briceni, surprins de o cameră de bord

În urma impactului, ambii șoferi au fost transportați la spital, însă din nefericire, cel care se afla la volanul Citroenului a murit la scurt timp după internare.

Alertă falsă cu bombă într-un centru comercial din Chișinău

Alertă falsă cu bombă într-un centru comercial din capitală. Potrivit ofițerului de presă al Direcției de Poliție din municipiul Chișinău, Natalia Stati, oamenii legii au fost sesizați în această seară în jurul orei 17:20. precum că un obiect explozibil este amplasat în incinta clădirii. Mesajul despre alertă a fost trimis pe adresa electronică.