horosCOP - August 01, 2024: Gemenii analizează cu atenție și acționează cu încredere

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, provocând reacții arhetipale neașteptate. Ce secrete vor fi dezvăluite și cum vor naviga nativii prin apele tulburi ale destinului? Horoscopul zilnic poate oferi indicii valoroase pentru cei care știu să citească între rânduri.

publicat de Alina Istrati
joi, 1 august 2024, 08:45   42
Horos Cop

Berbec (21 martie-20 aprilie)
Nativii Berbec sunt astăzi în postura de martori ai unor acte de generozitate neașteptate. Însă, în această lume a sacrificiilor, unde fiecare indiciu de bunătate poate fi o capcană, este esențial să vă păstrați vigilența. Copiii voștri pot fi vulnerabili la influențe exterioare nocive, asemenea unor probe contaminate într-o anchetă delicată. Protejați-vă familia, stați pe teren propriu și consumați alimente verificate pentru a evita orice risc.

Taur (21 aprilie-21 mai)
Taurii se confruntă astăzi cu provocări care le testează capacitatea de a face față interogatoriilor vieții. Pregătiți-vă să vă apărați proiectele și să oferiți explicații clare, ca în fața unui juriu exigent. Eforturile voastre vor fi ca o investigație de lungă durată, care pune bazele unui caz solid. Nu uitați să vă reîncărcați bateriile, ca un detectiv care își acordă un moment de respiro înainte de a rezolva un caz complicat.

Gemeni (22 mai-21 iunie)
Gemenii trebuie să caute "amprente digitale" ale trădării în oportunitățile care le apar în cale. Nu vă grăbiți să puneți mâna pe orice indiciu; analizați cu atenție și acționați cu încredere. Deschideți multe uși, dar pregătiți-vă pentru surprizele care nu sunt întotdeauna plăcute. Nu lăsați totul pe seama destinului; acțiunile voastre sunt cele care vă vor scrie povestea.

Rac (22 iunie-22 iulie)
Racii trebuie să se ferească de indivizii care încearcă să le inoculeze negativismul, asemenea unui virus care paralizează sistemul înainte de a atinge obiectivul. Este recomandat să vă petreceți timpul în sanctuarul domestic, departe de influențe toxice, și să vă concentrați pe finalizarea sarcinilor restante. Înconjurați-vă de amintiri plăcute, ca un detectiv care își decorează biroul cu dovezi ale succeselor trecute.

Leu (23 iulie-22 august)
Leii pot avea parte de o zi plăcută, dar există riscul să se obsedeze pe detalii minore, ca un investigator care pierde din vedere cazul mare pentru un indiciu nesemnificativ. Este momentul să priviți imaginea de ansamblu și să ignorați mărunțișurile care pot perturba armonia domestică sau profesională.

Fecioară (23 august-22 septembrie)
Fecioarele sunt astăzi hotărâte să joace un joc de putere, folosind metode care pot varia de la corecte la discutabile. După o perioadă de așteptare, un val de energie planetară vă umple de încredere. Luați decizii bazate pe instincte și fiți siguri că nimeni nu va avea curajul să vă critice metodele.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)
Balanțele vor acorda o atenție deosebită detaliilor astăzi, implicându-se în planificarea meticuloasă a unui proiect, ca un criminalist care analizează fiecare probă. Industrioși și meticuloși, veți câștiga laude pentru munca voastră. Creativitatea va fi elementul distinctiv al zilei voastre, asemenea unui profil psihologic bine conturat.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)
Scorpionii se pot confrunta cu o avalanșă de informații false astăzi. Este mai înțelept să vă bazați pe propriul raționament decât să fiți influențați de alții. Căutați adevărul în ritmul vostru și veți lua cele mai bune decizii. Planificarea unei vacanțe bine meritate poate fi pe agenda zilei, ca o pauză după rezolvarea unui caz complicat.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)
Săgetătorii vor avea acces la numeroase oportunități pentru a finaliza lucrările neterminate. Problemele care pot apărea vor fi rezolvate rapid, așa că nu vă îngrijorați prea mult. Profitați de ziua de astăzi, pentru că tot ceea ce veți întreprinde va avea succes și va fi fructuos, ca un detectiv care rezolvă cazuri cu ușurință.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)
Capricornii sunt astăzi în elementul lor umoristic, folosindu-și caracterul jovial pentru a rămâne liberi de tensiuni în situații dificile. S-ar putea să încheiați un acord datorită naturii voastre proactive, ca un negociator iscusit. Cineva din jurul vostru are nevoie de încurajare; fiți mentorul care oferă suportul necesar. Momentul petrecut cu cei dragi este prețios, dar fiți precauți cu alimentația, în special când vine vorba de pește.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)
Vărsătorii trebuie să fie respectuoși și să aprecieze convingerile celorlalți. Sunteți pe drumul succesului, dar nu uitați să luați măsurile de precauție necesare. Viața este imprevizibilă, așa că nu vă plângeți de obstacolele care apar în cale. Mergeți pe drumul vieții cu energie și entuziasm, ca un detectiv care urmărește indiciile cu pasiune.

Pești (19 februarie-20 martie)
Peștii pot fi atrași într-o luptă pentru putere inutilă astăzi. Cheia este să păstrați o minte deschisă și un comportament calm pentru a evita jocurile de putere ale altora și a nu vă implica în complicații. Dacă sunteți atenți, puteți evita aceste capcane și să aveți o zi liniștită și fără griji.

Școlile din Chișinău au solicitat deschiderea a 684 de grupe cu program prelungit

Instituțiile de învățământ din Chișinău au solicitat până acum organizarea a 684 de grupe cu program prelungit pentru elevii din clasele primare. Procesul este în desfășurare, iar toate solicitările urmează a fi coordonate până pe 15 septembrie. Despre aceasta a informat șeful adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport, Andrei Pavaloi, la ședința operativă a serviciilor municipale, transmite IPN.

Reacția Guvernului la solicitările transportatorilor: Măsurile de reformă sunt în beneficiul pasagerilor

Deciziile Guvernului din domeniul transporturilor vizează creșterea siguranței, corectitudinii și calității deplasărilor cetățenilor, iar toate măsurile introduse în reforma în domeniul transportului rutier sunt în beneficiul pasagerilor. Este comentariul purtătorului de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, în contextul solicitării transportatorilor de implicare a Guvernului în rezolvarea problemelor care, spun ei, pun în pericol ramura de transport, transmite IPN.

Autoritățile de la Chișinău nu vor asigura tranzitul evreilor hasidici care pleacă în Ucraina

Autoritățile de la Chișinău nu vor asigura tranzitul evreilor hasidici care participă la pelerinajul anual în orașul ucrainean Uman, pentru a marca Rosh Hashanah (Anul Nou evreiesc), așa cum a fost anul trecut. Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, a precizat pentru IPN că autoritățile Statului Israel au informat autoritățile moldovenești că pelerinajul la Uman este o inițiativă privată.