Bărbatul decedat în accidentul cumplit de la Orhei era medic. Colegii: Condoleanțe și sentimente de profundă compasiune

Bărbatul decedat duminică seara, în accidentul care s-a produs în raionul Orhei, era medic. Colegii săi au transmis familiei mesaje de compasiune.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 22 iulie 2024, 17:54   2472
accident

Medicul a activat din 2016 tehnician radiolog de urgență la Institutul de Medicină Urgentă. Ulterior, acesta s-a transferat la Centrul Medicilor de Familie din Bălți.

„În aceste momente triste, transmitem condoleanțe și sentimente de profundă compasiune soției, rudelor, colegilor și tuturor celora care l-au cunoscut pe Grigori Cojocari și le dorim multă putere pentru a trece peste această grea încercare. (…)  Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”, au transmis foștii săi colegi de la Institutul de Medicină Urgentă.

Amintim că, duminică seara, pe traseul Chișinău-Orhei-Bălți, doctorul de 34 de ani a fost tamponat mortal de un Opel. Bărbatul avea în brațe fetița sa de doar un an.

Copila a supraviețuit și a fost transferată la spitalul raional, pentru a beneficia de îngrijirile medicale de rigoare. Șoferul care a i-a tamponat pe tată și fiică nu era în stare de ebrietate. Oamenii legii stabilesc alte circumstanțe ale accidentului.

UPDATE (FOTO)// Noi detalii despre tragicul accident de la Orhei. Bărbatul care a murit era în brațe cu fetița sa de numai un anișori

sursa: realitatea.md

(VIDEO) O sută de studenți din Bălți au spus ,,DA” referendumului

Tinerii trebuie încurajați să iasă la vot, mai ales că ultimele alegeri locale generale au demonstrat că încă nu toți au înțeles care este greutatea votului lor. Iată de ce, 100 de studenți din Bălți și-au unit forțele și au organizat un flashmob de susținere a referendumului din 20 octombrie.