(VIDEO) Iarna-i grea, omătu-i mare. O autospecială implicată în deszăpezirea drumurilor a rămas blocată în nămeți, la Anenii Noi

În urma intemperiilor care au avut loc ieri, 26 Noiembrie, o autospecială implicată în procesul de deszăpezire a drumurilor a rămas blocată în nămeți. Incidentul ar fi avut loc noaptea trecută pe drumul care face legătura dintre localitățile Delacău și Bulboaca din raionul Anenii Noi.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 27 noiembrie 2023, 13:55   758
SA Drumuri Anenii Noi

Potrivit surselor, autospeciala ar fi derapat de pe traseu și a ajuns într-un șanț de pe acostament unde a rămas blocată în nămeți toată noaptea

Aceleași surse menționează că abia în această dimineață cei de la SA Drumuri Anenii Noi ar fi trimis două tractoare ca să scoată din nămeți austospeciala.


Imaginile de la fața locului au fost expediate pe adresa redacție de către un șofer implicat în trafic.

horosCOP - 27 iulie: Leii sunt în centrul atenției, iar Fecioarele filtrează informațiile cu atenție

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, punându-le intuiția și perspicacitatea la încercare. Arhetipurile astrologice se trezesc, pregătite să dezvăluie secrete ascunse. Ce mistere vor fi dezlegate în paginile horoscopului de astăzi? Descoperiți indiciile celeste care vă vor ghida pașii într-o zi plină de enigme.