(SURSE) Fragmente care se presupun a fi ale unei rachete, găsite într-un iaz, la Căușeni

Oamenii legii, dar și Secția Situații Excepționale Anenii Noi, ar fi fost sesizați despre faptul că au fost găsite fragmentele unei rachete au fost găsite pe malul unui iaz în proximitatea localității Fîrlădeni, din raionul Anenii, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Anatol Chirilov
miercuri, 27 septembrie 2023, 11:16   966
Căușeni

Proprietarul iazului ar fi făcut descoperirea cu puțin timp în urmă, în jurul orei 10:20.

Dânsul ar susține că în apă, lângă mal au fost depistate fragmentele unui obiect suspect, care se presupun a fi de la o rachetă. 

La fața loculuin sau deplasat angajații IP Anenii Noi și SSE Anenii Noi.

rachetă
rachetă

horosCOP - 18 mai 2024: Leii oferă sfaturi prețioase, iar Fecioarele se confruntă cu un ritm alert

Planetele se aliniază într-un mod care va testa intuiția și capacitatea de deducție a fiecărui semn zodiacal. În timp ce unele semne vor trebui să investigheze adâncimile propriilor emoții, altele vor fi chemate să rezolve misterul echilibrului personal. Ce secrete vor dezvălui astrele și cum vor reacționa arhetipurile zodiacale la aceste provocări? Horoscopul zilnic ar putea oferi indicii esențiale pentru navigarea în apele tulburi ale destinului.

Punctul de trecere a frontierei moldo – ucrainene de la Giurgiulești-Reni, inaugurat după reconstrucție

Pe data de 16 mai, în cadrul reuniunii multilaterale Quint, secretarul de stat al MIDR Mircea Păscăluță, împreună cu omologii săi secretarul de stat al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii din România, Irinel Ionel Scrioșteanu și viceministrul Dezvoltării Comunităților, Teritoriilor și Infrastructurii din Ucraina, Serghei Derkach, au anunțat operaționalizarea punctului de control comun Giurgiulești-Reni, după finalizarea lucrărilor de reconstrucție.