O tânără băută ar fi fost violată de un bărbat la care a venit în ospeție în toiul nopții, la Anenii Noi

Un bărbat este cercetat penal, după ce o tânără care a venit la el în ospeție, după miezul nopții ca să consume alcool, s-a plâns la poliție că ar fi fost violată. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în localitatea Albinița, din raionul Anenii Noi, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 13 aprilie 2023, 15:36   781
poliția

Pretinsa victimă, o femeie  în vârstă de 30 de ani, a sunat noaptea trecută în jurul orei 02:30 și a sesizat poliția despre faptul că ar fi fost violată de un consătean, în casa acestuia, din localitatea sus menționată.

La fața locului oamenii legii au stabilit că bărbatul a revenit recent de la muncă din Israel, iar noaptea trecută, în jurul orei 01:30, în ospeție la acesta ar fi venit femeia care era în stare de ebrietate avansată.

Bărbatul ar fi consumat alcool împreună cu femeia venită în ospeție, după care ar fi avut un raport sexaul. Femeia zice că bărbatul ar fi violat-o, el însă neagă acuzațiile și susține că a fost un act benevol.

Totodată, s-a stabilit că femeia provine dintr-o familie social vulnerabilă, des face abuz de alcool, și este mamă a trei copii pe care îi crește de una singură.

Angajații IP Anenii Noi au inițiat un proces penal în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele, dar și veridicitatea celor declarate de către femeie.

Sinteza CNA: Zeci de percheziții în mai multe dosare de delapidare a patrimoniului public și din bugetul unei instituții medicale și sechestre aplicate pe bunuri de peste 14 milioane de lei

Centrul Național Anticorupție raportează mai multe activități, desfășurate săptămâna trecută pe componenta de combatere a corupției, dar și alte acțiuni din spectrul de atribuții instituționale. Astfel, săptămâna trecută au fost efectuate 35 de percheziții la 30 de persoane într-o schemă de obținere ilegală a terenurilor din capitală.