UPDATE // Moarte învăluită în mister, la Criuleni. Bărbat găsit fără suflare, în zăpadă, pe marginea unui drum

Cadavrul unui bărbat a fost găsit de către un trecător zăcând în zăpadă pe marginea unui drum. Descoperirea macabră a avut loc noaptea trecută, după miezul nopții, pe drumul de ocolire spre satul Cruglic, din raionul Criuleni, susțin sursele PulsMedia.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 27 noiembrie 2023, 12:48   560
girofar

UPDATE: Oamenii legii au stabilit identitate victimei. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 48 de ani, din localitatea Izbiște, din raionul Criuleni, care anterior a mai plecat de la domiciliu fără a-și anunța rudele.

Știrea inițială

Cadavrul a fost găsit de către un tânăr de 25 de ani care imediat a alertat oamenii legii. La fața locului a intervenit poliția, o ambulanță, dar și un medic-legist.

Din nefericire medicii au putut doar să constate decesul bărbatului. Totodată, medicul-legist nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului.

Solicitată telefonic, Elena Băetrău, ofițerul de presă al IP Criuleni a confirmat informația pentru PulsMedia.MD și a declarat că victima ar fi un bărbat în vârstă de aproximativ 40-50 de ani a cărui identitate încă nu a fost stabilită.

 La moment angajații IP Criuleni continuă documentarea pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Serviciul Vamal va avea propriul Centru de analiză de risc și inteligență pentru a facilita traficul legitim și a reduce riscul de contrabandă

Serviciul Vamal a găzduit evenimentul de lansare a procesului de creare a Centrului de de analiză de risc și inteligență, la care a participat conducerea Serviciului Vamal, a Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și a Programului USAID Reforme Instituționale și Structurale în Moldova (MISRA), precum și funcționarii vamali din cadrul subdiviziunilor de profil.