UPDATE // Moarte învăluită în mister, la Criuleni. Bărbat găsit fără suflare, în zăpadă, pe marginea unui drum

Cadavrul unui bărbat a fost găsit de către un trecător zăcând în zăpadă pe marginea unui drum. Descoperirea macabră a avut loc noaptea trecută, după miezul nopții, pe drumul de ocolire spre satul Cruglic, din raionul Criuleni, susțin sursele PulsMedia.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 27 noiembrie 2023, 12:48   582
girofar

UPDATE: Oamenii legii au stabilit identitate victimei. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 48 de ani, din localitatea Izbiște, din raionul Criuleni, care anterior a mai plecat de la domiciliu fără a-și anunța rudele.

Știrea inițială

Cadavrul a fost găsit de către un tânăr de 25 de ani care imediat a alertat oamenii legii. La fața locului a intervenit poliția, o ambulanță, dar și un medic-legist.

Din nefericire medicii au putut doar să constate decesul bărbatului. Totodată, medicul-legist nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului.

Solicitată telefonic, Elena Băetrău, ofițerul de presă al IP Criuleni a confirmat informația pentru PulsMedia.MD și a declarat că victima ar fi un bărbat în vârstă de aproximativ 40-50 de ani a cărui identitate încă nu a fost stabilită.

 La moment angajații IP Criuleni continuă documentarea pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

SPIA la raport. 170 de sancțiuni disciplinare, întocmite de la începutul anului

Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, a audiat raportul de activitate pentru prima jumătate a anului, prezentat de Serviciul Protecție Internă și Anticorupție (SPIA). În cadrul ședinței, ministrul a fost informat despre progresele înregistrate de instituție în ultimele șase luni, precum și despre obiectivele pentru perioada următoare.

„Nici usturoi nu au mâncat și nici gura nu le pute”. Cum jurnaliștii de la TV8 au „născut” un #fakenews pe care nu s-au obosit „să-l ucidă chiar din fașă”

Site-ul TV8 a publicat astăzi o știre falsă, cu referire la consilierul PSRM, Maxim Moroșan, despre care scrie că ar fi fost reținut ieri la Bălți într-un dosar pentru trafic de droguri, dar după ce și-au dat seama că a fost un „fake news”, pur și simplu au șters știrea de pe site fără ca să-și recunoască greșeala și au înlocuit-o cu alta.