(FOTO) Accident în lanț în Chișinău, cu implicarea unei șefe IGSU și un fost angajat IGPF

Trei mașini au afost ușor avariate, după ce au fost implicate într-un accident în lanț, care s-a produs în această dimineață, în jurul orei 07:56, pe bulevardul Dacia, din sectorul Botanica la capitalei. Una dintre mașini era condusă de o șefă din cadrul Inspectoratului General pentru Situații Urgente, iar alta de un fost angajat al IGPF, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 12 iulie 2024, 11:01   2195
accident

Potrivit surselor, în accident au fost implicate trei automobile de mărcile Toyota. Volkswagen și Dacia. Toyota era condusă de către o femeie de 41 de ani, locotenent-major din cadrul IGSU, și care deține funcția de șef al SATAP al DSE Botanica, iar Volkswagen-ul era condus de un fost polițist de frontieră, în vârstă de 33 de ani

La volanul celui de-al treilea automobil implicat în accident se afla un șofer în vârstă de 45.

Din fericire, acccidentul a fost unul neînsemnat și nu s-a soldat cu victime sau persoane traumatizate, fiind doar considerabil șifonate mașinile.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și șoferul care se face vinovat. Acesta riscă să se aleagă cu o amendă în mărime de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.

O persoană, declarată non grata după scandalul de spionaj în Parlament

Ambasadorul Federației Ruse, Oleg Vasnețov, a fost convocat repetat la Ministerul Afacerilor Externe, la 1 august. Oficialului i-a fost exprimat protestul în legătură cu actul de spionaj, în care funcționari din Parlament și Poliția de Frontieră ofereau informații angajatului ambasadei Rusiei. Astfel, atașatul militar al Ambasadei ruse la Chișinău, a fost declarat persona non grata.