OPINII // Nicolae Federiuc: Andrei cel mic, care nu știe nimic. Probe, vă rog, pentru domnul Spînu!

„Eu sunt mic nu știu nimic, tata-n pod jupoaie oaia”. Cam așa poate fi comentată, pe scurt, noua ieșire la rampă a „dominatorului” căutător de „șarlatani”, Andrei Spînu, care a dat din nou ochii peste cap, când a fost întrebat despre brambureala cu iz penal de la aeroport. Este opinia lui jurnaliztului de la Ziua.MD, Nicolae Federiuc, ca reacție la declarațiile făcute de către Andrei Spînu, Ministrul Infrastructurii, după ce a fost întrebat despre licitațiile eșuate de la Aeroport

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 29 iunie 2024, 11:01   859
Spînu

Cică și el vrea probe, care să-i confirme petele de pe cămașa-i imaculată! Nu știu ce au în vedere cei din PAS când cer probe, dar cel puțin acest caz, chiftește internetul de ele. Și nu doar internetul, ci și Procuratura-i plină deja de sesizări, care explică, punct cu punct, în ce constă matrapazlâcul. Și Curtea Constituțională a „sesizat” miș-mașul și toată lumea, din toate părțile. Ce alte probe mai vrei, bre? 

Sau el are în vedere sentințe judecătorești? Păi sentințe nu putem avea acum, că încă n-ați reformat justiția până la capăt. Dar vă putem garanta că vor fi, la un moment dat, doar că trebuie să avem răbdare, să-și termine mandatul reformatorii. Pe de altă parte, voi câte sentințe ați prezentat când ați „probat” vina altora? Sau, când e vorba de alții, contează vorba și nu proba?

Dar cealaltă chestie chiar te lasă mască. Andrei se jură că n-are idee cine-i Lagardere! Vă imaginați? Toți știu numai el nu. Foarte ciudat! Să fi fost surdo-mut și orb, în același timp, că tot aflai până acum cine-s acești „investitori strategici” și de ce se discută atâta despre ai. Cel puțin din curiozitate. Dar el, ministrul, responsabilul, interesatul și direct afectatul nici nu se întreabă măcar cine-s, bre, cei care de juma’ de an, sunt singurii care participe la licitația lui?! 

Andrei, ori ești iresponsabil, ori șarlatan! Dar înclin să cred că șarlatan, totuși.