(VIDEO) Cel mai mare parc de distracţii din Suedia, distrus de flăcări

Un incendiu important a izbucnit în cel mai mare parc de distracţie din Suedia, la Göteborg (vest). şi s-a extins mai ales într-un nou spaţiu acvatic care nu a fost încă deschis publicului, anunţă autorităţile, relatează AFP.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 12 februarie 2024, 16:21   104
Suedia

În imagini publicate de presa locală apar flăcări care distrug un tobogan acvatic şi o coloană importantă de fum negru care se ridică deasupra oraşului.

Serviciile de urgenţă din regiune le-au cerut persoanelor din zonă ”să rămână înăuntru şi să închidă uşile, ferestrele şi ventilaţia”, din cauza fumului dens.


Poliţia a anunţat că imobile adiacente au fost evacuate şi că asista serviciile de salvare.

Este prea devreme să se spună că este vorba despre o incendiere voită şi pentru a se evalua pagubele, anunţă într-un comunicat poliţia.

Parcul acvatic face parte dintr-un proiect de extindere a parcului de distracţie şi urma să fie deschis cel mai târziu în 2024.

sursa: news.ro

(VIDEO) Armata rusă a scos de la naftalină tancurile T-62M, le-a modernizat și le trimite acum pe frontul din Ucraina

Armata rusă a desfășurat tancuri T-62M modernizate pe frontul ucrainean. Această desfășurare a fost dezvăluită într-un videoclip care circulă pe rețelele de socializare, care prezintă tancurile modernizate fiind transportate în zona de conflict, scrie ArmyRecognition. Potrivit unui videoclip recent publicat pe rețelele de socializare, armata rusă trimite pe calea ferată tancuri T-62M modernizate pentru a fi desfășurate în Ucraina