Un vameș în vârstă de 30 de ani a murit subit în postul vamal Tudora

Un vameș a murit subit la locul de muncă, în postul vamal Tudora din raionul Ștefan Vodă.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 27 noiembrie 2023, 10:36   3494
vameș

Potrivit surselor PulsMedia.MD, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, din senin vameșului în vârstă de 30 de ani i s-ar fi făcut rău, a căzut jos și a murit până la sosirea unei ambulanțe.

Potrivit unui comunicat al Serviciului Vamal, este vorba despre Alexandru Filimon, inspector principal din cadrul postului vamal Tudora, în vârstă de 30 de ani, 7 dintre aceștia i-a dedicat activității în cadrul Serviciului Vamal.

„În toți acești ani, s-a remarcat prin îndeplinirea atribuțiilor de serviciu cu exigență și corectitudine, manifestând spirit de inițiativă și multă receptivitate de a oferi suport, un coleg, un funcționar vamal și un prieten care mereu a dat dovadă de tact și bun simț, fiind un exemplu pentru fiecare. Pentru atitudinea conștiincioasă față de exercitarea atribuțiilor de serviciu și contribuția adusă la asigurarea securității economice a statului, dl Filimon a fost menţionat cu Insigna ,,Eminent al Serviciului Vamal” și i s-a conferit grad special ,,Căpitan al SV”. Exprimăm sincere condoleanțe în aceste momente de grea încercare și suferință pentru întreaga familie, rude, persoane apropiate și toți cei care l-au prețuit”, se menționează în comunicatul SV.

Medicii-legiști urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele în care a survenit decesul acestuia.

Un tânăr de 17 ani, salvat de la înec de salvamarii din capitală

În după-amiaza zilei de 26 mai 2024, salvamarii stației de salvare din Parcul "Valea Trandafirilor" din municipiul Chișinău au intervenit prompt la salvarea unui tânăr în vârstă de 17 ani, care risca să se înece. Potrivit informațiilor înregistrate,cazul a avut loc în jurul orei 15:45, pe plaja lacului din Parcul "Valea Trandafirilor", unde se odihnea un grup de tineri.