Un vameș în vârstă de 30 de ani a murit subit în postul vamal Tudora

Un vameș a murit subit la locul de muncă, în postul vamal Tudora din raionul Ștefan Vodă.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 27 noiembrie 2023, 10:36   3529
vameș

Potrivit surselor PulsMedia.MD, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, din senin vameșului în vârstă de 30 de ani i s-ar fi făcut rău, a căzut jos și a murit până la sosirea unei ambulanțe.

Potrivit unui comunicat al Serviciului Vamal, este vorba despre Alexandru Filimon, inspector principal din cadrul postului vamal Tudora, în vârstă de 30 de ani, 7 dintre aceștia i-a dedicat activității în cadrul Serviciului Vamal.

„În toți acești ani, s-a remarcat prin îndeplinirea atribuțiilor de serviciu cu exigență și corectitudine, manifestând spirit de inițiativă și multă receptivitate de a oferi suport, un coleg, un funcționar vamal și un prieten care mereu a dat dovadă de tact și bun simț, fiind un exemplu pentru fiecare. Pentru atitudinea conștiincioasă față de exercitarea atribuțiilor de serviciu și contribuția adusă la asigurarea securității economice a statului, dl Filimon a fost menţionat cu Insigna ,,Eminent al Serviciului Vamal” și i s-a conferit grad special ,,Căpitan al SV”. Exprimăm sincere condoleanțe în aceste momente de grea încercare și suferință pentru întreaga familie, rude, persoane apropiate și toți cei care l-au prețuit”, se menționează în comunicatul SV.

Medicii-legiști urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele în care a survenit decesul acestuia.

SPIA la raport. 170 de sancțiuni disciplinare, întocmite de la începutul anului

Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, a audiat raportul de activitate pentru prima jumătate a anului, prezentat de Serviciul Protecție Internă și Anticorupție (SPIA). În cadrul ședinței, ministrul a fost informat despre progresele înregistrate de instituție în ultimele șase luni, precum și despre obiectivele pentru perioada următoare.

„Nici usturoi nu au mâncat și nici gura nu le pute”. Cum jurnaliștii de la TV8 au „născut” un #fakenews pe care nu s-au obosit „să-l ucidă chiar din fașă”

Site-ul TV8 a publicat astăzi o știre falsă, cu referire la consilierul PSRM, Maxim Moroșan, despre care scrie că ar fi fost reținut ieri la Bălți într-un dosar pentru trafic de droguri, dar după ce și-au dat seama că a fost un „fake news”, pur și simplu au șters știrea de pe site fără ca să-și recunoască greșeala și au înlocuit-o cu alta.