Primăria Chișinău: personalul IMREI „Lumteh” a desfășurat alte lucrări de întreținere a sistemului de iluminat public în municipiu

Primăria Chișinău informează că, săptămâna trecută, personalul IMREI „Lumteh” a desfășurat alte lucrări de întreținere a sistemului de iluminat public în municipiului Chișinău.

publicat de Veronica Ciortan
miercuri, 18 septembrie 2024, 18:51   8
gbe

În sectorul Botanica, echipele au intervenit pe bd. Decebal, unde, în cadrul lucrărilor de modernizare au fost înlocuite corpurile vechi de iluminat pe altele de tip LED, totodată, fiind schimbate conductoarele de alimentare și vopsite suporturile. De asemenea, au fost montate cabluri noi și realizate revizii vizuale ale rețelelor electrice în orașul Sîngera. În sectorul Centru, lucrările au inclus înlocuirea suporturilor și corpurilor de iluminat pe Șos. Hâncești și pe alte străzi din zonă. S-au montat cabluri și s-au remediat întreruperi în rețelele electrice, iar pe str. I. Soroceanu și Drumul Schinoasei s-au desfășurat lucrări de montare a cablurilor și corpuri LED. În sectorul Buiucani, în Parcul „La Izvor” s-au realizat săpături pentru montarea de cabluri și instalarea unui nou pilon. De asemenea, s-au desfășurat lucrări de conectare a cablurilor și montarea de corpuri LED în diverse locații din sector. În sectorul Rîșcani a fost vizat de lucrări de montare a pilonilor, cablurilor și corpurilor de iluminat LED pe mai multe străzi, alături de revizii vizuale ale rețelelor electrice. În sectorul Ciocana, echipele au montat suporturi și corpuri de iluminat LED pe străzi importante, precum Mihail Sadoveanu. Totodată, s-au efectuat reparații la punctele de alimentare și la corpurile de iluminat din zonă. La Vadul lui Vodă, Cricova, Stăuceni și Vatra, au avut loc intervenții în vederea reparării și modernizării corpurilor de iluminat, precum și montarea de noi suporturi și cabluri. De asemenea, au fost montate cabluri noi și realizate revizii vizuale ale rețelelor electrice în orașul Sîngera.

dthnmt

gvhtfgu

dbr

bet

nf

rgrg

656

tnrt

yjgt