UPDATE // Moarte învăluită în mister. Doi tineri, găsiți fără suflare într-un Mercedes, parcat într-un garaj din Chișinău

UPDATE // Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a confirmat informațiile și a ținut să precizeze că cele două persoane decedate, de fapt sunt doi băieți, ci nu un băiat și o fată așa cum s-a scris anterior.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 12 februarie 2024, 08:56   4188
crima

Sursele noastre menționează că cele două cadavre au fost găsite de către soția tânărului de 30 de ani. Femeia a alertat imedita poliția.

Tânărul a lăsat în urma sa o fetiță de aproximativ 2-3 anișori.

Știrea inițială

Cadavrele a doi tineri au fost găsite în amiaza zilei de ieri, 11 februarie, zăcând fără suflare într-un vehicul. Descoperirea macabră a avut loc în jurul orei 12:28, pe strada Macilor din capitală, susțin sursele PulsMedia.MD.

Potrivit surselor, victimile s-au dovedit a fi doi tineri de 30 de ani și respecitv  19 ani.

Cadavrele celor doi zăceau întrun vehicul de marca Mercedes ce era parcat într-un garaj de pe strada sus menționată, care aparține tatălui celui de 30 de ani.

Preliminar s-ar fi stabilit că cei doi ar fi murit în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon, emanat de la țeava de eșapament.

Cauzele exacte ale decesului vor fi aflate în urma autopsiei de la Centrul de Medicină Legală unde au fost transportate cadavrele celor doi.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-au produs cele două tragedii.

Punctul de trecere a frontierei moldo – ucrainene de la Giurgiulești-Reni, inaugurat după reconstrucție

Pe data de 16 mai, în cadrul reuniunii multilaterale Quint, secretarul de stat al MIDR Mircea Păscăluță, împreună cu omologii săi secretarul de stat al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii din România, Irinel Ionel Scrioșteanu și viceministrul Dezvoltării Comunităților, Teritoriilor și Infrastructurii din Ucraina, Serghei Derkach, au anunțat operaționalizarea punctului de control comun Giurgiulești-Reni, după finalizarea lucrărilor de reconstrucție.

horosCOP - 17 mai: Racii se vor bucura de o zi extrem de agitată, asemenea unei operațiuni de supraveghere pe scară largă

Conjuncția planetară de astăzi ne îndeamnă să ne ascuțim intuiția și să fim pregătiți pentru revelații neașteptate. Fiecare semn zodiacal va trebui să navigheze prin apele tulburi ale incertitudinii, iar arhetipurile astrologice vor juca un rol crucial în modul în care fiecare nativ va răspunde provocărilor. Horoscopul zilnic ar putea dezvălui indicii vitale pentru a decripta mesajele ascunse ale universului.

Aeroportul Internațional Chișinău, inclus în lista bunurilor care nu pot fi privatizate

Î.S. „Aeroportul Internațional Chișinău” a fost inclus în lista bunurilor care nu pot fi privatizate. Un amendament care presupune acest lucru a fost înaintat de președintele Comisiei economie, buget și finanțe, Radu Marian, la proiectul de modificare a Legii privind aplicarea măsurilor restrictive internaționale. Documentul a fost adoptat în a doua lectură de 55 de deputați.