UPDATE // Moarte învăluită în mister. Doi tineri, găsiți fără suflare într-un Mercedes, parcat într-un garaj din Chișinău

UPDATE // Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a confirmat informațiile și a ținut să precizeze că cele două persoane decedate, de fapt sunt doi băieți, ci nu un băiat și o fată așa cum s-a scris anterior.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 12 februarie 2024, 08:56   4066
crima

Sursele noastre menționează că cele două cadavre au fost găsite de către soția tânărului de 30 de ani. Femeia a alertat imedita poliția.

Tânărul a lăsat în urma sa o fetiță de aproximativ 2-3 anișori.

Știrea inițială

Cadavrele a doi tineri au fost găsite în amiaza zilei de ieri, 11 februarie, zăcând fără suflare într-un vehicul. Descoperirea macabră a avut loc în jurul orei 12:28, pe strada Macilor din capitală, susțin sursele PulsMedia.MD.

Potrivit surselor, victimile s-au dovedit a fi doi tineri de 30 de ani și respecitv  19 ani.

Cadavrele celor doi zăceau întrun vehicul de marca Mercedes ce era parcat într-un garaj de pe strada sus menționată, care aparține tatălui celui de 30 de ani.

Preliminar s-ar fi stabilit că cei doi ar fi murit în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon, emanat de la țeava de eșapament.

Cauzele exacte ale decesului vor fi aflate în urma autopsiei de la Centrul de Medicină Legală unde au fost transportate cadavrele celor doi.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-au produs cele două tragedii.

Serviciul Vamal va avea propriul Centru de analiză de risc și inteligență pentru a facilita traficul legitim și a reduce riscul de contrabandă

Serviciul Vamal a găzduit evenimentul de lansare a procesului de creare a Centrului de de analiză de risc și inteligență, la care a participat conducerea Serviciului Vamal, a Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și a Programului USAID Reforme Instituționale și Structurale în Moldova (MISRA), precum și funcționarii vamali din cadrul subdiviziunilor de profil.