UPDATE // Moarte învăluită în mister. Doi tineri, găsiți fără suflare într-un Mercedes, parcat într-un garaj din Chișinău

UPDATE // Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a confirmat informațiile și a ținut să precizeze că cele două persoane decedate, de fapt sunt doi băieți, ci nu un băiat și o fată așa cum s-a scris anterior.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 12 februarie 2024, 08:56   4264
crima

Sursele noastre menționează că cele două cadavre au fost găsite de către soția tânărului de 30 de ani. Femeia a alertat imedita poliția.

Tânărul a lăsat în urma sa o fetiță de aproximativ 2-3 anișori.

Știrea inițială

Cadavrele a doi tineri au fost găsite în amiaza zilei de ieri, 11 februarie, zăcând fără suflare într-un vehicul. Descoperirea macabră a avut loc în jurul orei 12:28, pe strada Macilor din capitală, susțin sursele PulsMedia.MD.

Potrivit surselor, victimile s-au dovedit a fi doi tineri de 30 de ani și respecitv  19 ani.

Cadavrele celor doi zăceau întrun vehicul de marca Mercedes ce era parcat într-un garaj de pe strada sus menționată, care aparține tatălui celui de 30 de ani.

Preliminar s-ar fi stabilit că cei doi ar fi murit în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon, emanat de la țeava de eșapament.

Cauzele exacte ale decesului vor fi aflate în urma autopsiei de la Centrul de Medicină Legală unde au fost transportate cadavrele celor doi.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-au produs cele două tragedii.

SPIA la raport. 170 de sancțiuni disciplinare, întocmite de la începutul anului

Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, a audiat raportul de activitate pentru prima jumătate a anului, prezentat de Serviciul Protecție Internă și Anticorupție (SPIA). În cadrul ședinței, ministrul a fost informat despre progresele înregistrate de instituție în ultimele șase luni, precum și despre obiectivele pentru perioada următoare.

„Nici usturoi nu au mâncat și nici gura nu le pute”. Cum jurnaliștii de la TV8 au „născut” un #fakenews pe care nu s-au obosit „să-l ucidă chiar din fașă”

Site-ul TV8 a publicat astăzi o știre falsă, cu referire la consilierul PSRM, Maxim Moroșan, despre care scrie că ar fi fost reținut ieri la Bălți într-un dosar pentru trafic de droguri, dar după ce și-au dat seama că a fost un „fake news”, pur și simplu au șters știrea de pe site fără ca să-și recunoască greșeala și au înlocuit-o cu alta.