Moldelectrica anunță despre perturbații în sistemul electroenergetic

Întreprinderea „Moldelectrica” anunță opinia publică despre perturbații în sistemul electroenergetic a blocului comun Ucraina -Moldova urmare a atacurilor asupra infrastructurii critice ucrainene.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 26 august 2024, 12:24   22
Moldelectrica

„La moment situația este sub control. Avem generare locală suficientă pentru a aplana perturbațiile neînsemnate”, a precizat compania.

Precizăm că rușii au lansat un atac masiv asupra instalațiilor energetice din regiunea Lvov, provocând probleme cu alimentarea electrică și posibil întreruperi în furnizarea apei.

Explozii au fost auzite azi la Kiev și în alte orașe din Ucraina, în timp ce Rusia a lansat un atac masiv cu rachete și drone. Sirenele de raid aerian au sunat în toată țara chiar înainte de ora 6 dimineața.

Schimb de experiențe dintre angajații Direcției chinologice a IGP și cei ai Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” din Sibiu, România

Delegația Inspectoratului General al Poliției a efectuat o vizită la Centrul Chinologic „Dr. Aurel Greblea” din Sibiu, România. Aceasta a fost condusă de șeful adjunct al Poliției Naționale, Alexandru Bejan, urmat de experți în domeniul chinologic și planificare strategică. Obiectivul vizitei a fost definitivarea planului de dezvoltare a Direcției chinologice a IGP în scopul adaptării acestuia la nevoile și cerințele instituționale.