Ceartă la cuțite din cauza geloziei într-un apartament din Chișinău. Un bărbat la spital, altul - la poliție

Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat de un alt individ, în urma unui conflict iscat din cauza geloziei. Cazul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 23:00, într-un apartament de pe strada Dumitru Rîșcanu, din sectorul Rîșcani al capitalei, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 7 octombrie 2024, 10:44   252
Poliția

Potrivit surselor, Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 38 de ani. Acesta ar fi avut un conflict cu un individ în vârstă 31 de ani din cauza geloziei, în urma căruia ultimul i-a aplicat o lovitură cu cuțitul în regiunea cutiei toracice.

În urma incidentului, bărbatul înjunghiat a fost transportat la spital pentru a i se acorda ajutorul medical necesar, iar cuțitarul a fost escortat la IP Rîșcani pentru a fi documentat.

Dânsul a fost reținut pentru 72 de ore, pe numele său fiind inițiat un dosar penal pentru tentativă de omor.

Oamenii legii cecetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

(VIDEO) „Afacere” cu marijuana, hașiș și PVP în Chișinău, dată peste cap de ofițerii INI

O grupare specializată în comercializarea drogurilor prin intermediul magazinelor online a fost destructurată de ofițerii Direcției Antidrog a INI în comun cu procurorii mun. Chișinău- Oficiul Botanica. În cadrul cercetărilor, oamenii legii au stabilit că membrii grupului, doi bărbați și două femei cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, comercializau substanțe narcotice de tip marijuana, hașiș și PVP.