Primăria mun.Chișinău anunță sistări temporare de apă pentru 9 octombrie

Primăria Chișinău informează că, miercuri, consumatorii din or. Durlești, de pe următoarele străzi: Boris Glavan; Erimei Stratan, Mircești, vor rămâne fără apă la robinet. Sistările sunt planificate de la orele 09.00 până la orele 18.00 și au loc în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către S.A. „Apă-Canal Chişinău”.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 7 octombrie 2024, 13:55   108
Robinet

De asemenea, miercuri, în intervalul de timp, 09:00-20:00, fără apă la robinet vor rămâne și consumatorii de pe bd.Moscova, 10, inclusiv cufracții, str.Miron Costin, 12-26, și str. Aleco Russo, 13. Sistările au loc în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către S.A. „Apă-Canal Chişinău”.

Autoritățile roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

(EDITORIAL) Dumitru Țîra: Tot normal, dar sunt probleme. Despre Referendum. Da sau dar

Integrarea Europeană, EU sunt Moldova, Principii și Valori, Standarde Europene, Avansarea în procesul de aderare la UE, Aducem Europa acasă, Moldova este Europa – narative care de 20 de ani au abundat în vocabularul politicienilor și au intrat în ADN-ul cetățenilor Republicii Moldova, pentru unii ca o speranță de viață civilizată, iar pentru alții ca o necunoscută cu care sunt speriați.