(VIDEO 18+) Crimă odioasă surprinsă de camerele de supraveghere în Rusia. Tânără înjunghiată mortal de iubit chiar la locul de muncă

Crima brutală a avut loc într-un salon de telecomunicații din orașul Saratov, Federația Rusă, și a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 7 octombrie 2024, 14:55   1271
FR

Un individ în vârstă de 35 de ani, a venit la locul de muncă al iubitei sale, o tânără în vârstă de 27 de ani, cu care ar fi încercat să se împace dar fata a insistat să se despartă. Dânsul a îmbrățișat-o apoi a scos un cuțit și a atacat-o. Ea a murit pe loc din cauza rănilor. Cuțitarul încercat să fugă în afara orașului Saratov, dar poliția l-a reținut în districtul Sovetsky.

(VIDEO 18+) Crimă odioasă surprinsă de camerele de supraveghere în Rusia. Tânără înjunghiată mortal de iubit chiar la locul de muncă

Acesta fusese condamnat anterior de mai multe ori pentru infracțiuni similare. În 2011, în timpul unui conflict, el a atacat un bărbat cu un cuțit: victima a supraviețuit, iar rana a fost recunoscută de instanță „ca fiind o vătămare gravă a sănătății pe motiv de pericol pentru viață”.

Instanța i-a acordat acestuia o pedeapsă de trei ani cu suspendare. Zece ani mai târziu, Iskaliev și-a atacat soția în vârstă de 28 de ani, cadavrul acesteia, cu răni de cuțit, a fost găsit pe bancheta din spate a unei mașini pe strada Zenitnaya. Insul a fost reținut și a făcut o mărturisire. Potrivit acestuia, soția sa a insistat să divorțeze, iar el nu a vrut să fie de acord cu aceasta.

În 2021, instanța l-a condamnat la 9 ani într-o colonie cu regim strict, dar a fost eliberat mai devreme. Preliminar - pentru că a semnat un contract și a mers pe frontul din Ucraina

Justiţia rusă condamnă doi cetăţeni americani la ani grei de închisoare, în dosare separate

Un tribunal din Moscova l-a condamnat luni pe cetăţeanul american Stephen James Hubbard, în vârstă de 72 de ani, la şase ani şi 10 luni de închisoare după ce l-a condamnat într-un proces cu uşile închise pentru că ar fi servit ca mercenar pentru Ucraina. Într-un caz separat, un tribunal din Voronej l-a condamnat luni pe cetăţeanul american şi fostul puşcaş marin Robert Gilman la şapte ani şi o lună de închisoare pentru agresarea unui oficial al închisorii şi a unui anchetator de stat.